tiistai 2. marraskuuta 2010

Arvonta: Voihan VIDEOKAMERA!

Tuntuuko teistä, että videokamerat ovat kadonneet jonnekin tällä vuosituhannella? Muistan, että meikäläistä on kuvattu 1990-luvulla niin rippi- kuin ylioppilaskarkeloissakin, mutta 2000-luvun puolella kerrat ovat vähissä. No, on meillä häävideo vuodelta 2007.


Meikäläisen kuvaamiset ovat satunnaisia, mutta siihen on oikeastaan vain yksi syy: kameranpuute. Kamerakameralla voi toki taltioida liikkuvaakin kuvaa, mutta videokamera on aina videokamera. Kelpuuttaisin alta aikayksikön esimerkiksi Canonin pikkiriikkisen Legria FS36:n, joka kulkisi taskussa kaikkialle. Ottaisin teidät mukaani virtuaaliselle kaksiokierrokselle kotiimme. Se kestäisi iäisyyden. :-) 


Mutta TA-DAA: tarjoankin kameraa teille! Sain Canonilta mahdollisuuden arpoa ihanaisen Legrian lukijoideni kesken! Lyhyesti ja ytimekkäästi tehokamera sisältää muun muassa seuraavia ominaisuuksia: 8 Gt sisäistä muistia plus muistikorttimahdollisuudet; videokollaasitila, jonka ansiosta kuka tahansa voi pykätä oman elokuvan; zoomeja; laajakuvia – ja kolme ja puoli tuntia tehokasta kuvausaikaa! Lisätietoja voitte lukea täältä.


Kisakysymys on helppo: Mitä sinä kuvaisit videolle? Vastausaikaa on viikko, joten kirjoittakaa kommenttinne 9.11. mennessä. Kuten tavallista, linkittämällä tuplaa voittomahdollisuutensa.


P.S. Tämä on juuri se palkinto, jota siippanikin kuolasi, mutta peli on kovaa – hänet on jäävätty. ;-)

348 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   1 – 200 / 348   Uudempi›   Uusin»
Nonna kirjoitti...

Tylsä vastaus, mutta kyllä minä varmaan lasten arkista menoa kuvaisin!

nelio kirjoitti...

Voihan Spots!
Minä olen niin kaivannut videokameraa. Kuvaisin sillä lapsien toilailuja ja suuria hetkiä sekä hetkiä ystävien kanssa. Se totisesti auttaisi tälläistakin lahopäätä muistamaan edes sen mitä tapahtui edellispäivänä...

tuijariikka kirjoitti...

no huh, mikä palkinto! lasta minäkin kuvaisin ja perusturistimeininkiä reissuilla. linkitän!

Suvi. kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anne kirjoitti...

Harrastan ratsastusta, ja kuvauttaisin omaa suoritustani videolle, jotta oppisin paremmin virheistäni ja pystyisin petraamaan osaamistani. Voisin myös kuvata lasteni ratsastusta samaan tarkoitukseen.

Minna-Leena kirjoitti...

Jaahas. Hmmm... laittaisin lapsoset kuvaamaan äitiään esim. leipoessani ja kirjoessani. Itse voisin kuvata heitä omissa askareissaan. Siinä olisi tulevaisuutta silmälläpitäen muistoksi lapsille kuvaa omasta äidistään, itsestään ja perheen arjesta..

Maija kirjoitti...

Kuvaisin tietysti pienenpientä, mutta sitäkin vauhdikkaampaa kääpiömäyräkoiratyttöäni Millaa, jota tuntuu olevan ihan liian vaikea saada tärähtämättömänä valokuviin. Milla myös keksii aina vaan mielenkiintoisempia kolttosia, joista osa olisi ihana saada videolle muisteltavaksi sitten vielä vuosienkin päästä.

iituliina kirjoitti...

Minä ottaisin tuollaisen mukaan kesällä telttareissuille, jotta saisi sen mahtavan tunnelman tallennettua! Olisipa kivaa videioida kokonaiset matkakertomukset :)

Janina kirjoitti...

Pakko laittaa 8v. poikani kommentti: "Seuraavan kerran, kun mua naurattaa niin paljon, että putoan tuolilta, niin sen voisi kuvata ja lähettää Hauskoihin kotivideoihin."
Hän putosi eilen tuolilta pelkästä ilosta ja on Hauskojen kotivideoiden suuri fani (niin kuin äitinsäkin ;D).

Cici kirjoitti...

Minä kuvauttaisin kyseisellä videokameralla omat tulevat kesähääni. :-)

Anonyymi kirjoitti...

oooh... ihan tylsästi arkea, ihan perus elämää, ystäviä, perhettä, kotia! kaikkea.

-Tessa-

Kahjo-Kerttu kirjoitti...

Kuvaisin rakkaan kummityttöni leikkejä ja touhuja, että voisin ilahduttaa niillä itseäni vielä vuosienkin päästä.
T. Kahjo-Kerttu

Iida kirjoitti...

Minä kuvaisin ehdottomasti lapsen arkea, josta jäisi sitten mukavat muistot sekä meille vanhemmille, että myös lapselle itselleen tulevaisuudessa. Ja kauempana asuvat isovanhemmatkin saisivat näin ollen hieman elävää kuvaa pojasta. Kenties kameralle eksyisi myös hirvikoiran työskentelyä, muuta harrastamista ja tapahtumiakin.

Lisään toki myös linkin tästä blogiini. :)

Nelly kirjoitti...

Olen aina pitänyt hieman oudoista musiikkivideoista ja taideleffoista, joten sellaisen voisin koittaa kuvailla omaksi ilokseni.

K kirjoitti...

Kuvaisin realitylaiffia. Lapsuudenkuvistakin parhaimmat on otettu ihan arkisista tilanteista.

Anonyymi kirjoitti...

Taltioisin turpoavaa mahaani. Viikonloppuna selvisi, että siellä kasvaa vauvanalku :)

-outi-

Suki kirjoitti...

Suki LUPAA KIRJALLISESTI kuvata kotonaan sisustus- ja askarteluvinkkejä blogiin, sellaista home made -sisustusohjelmaa! Hih hii.

Nelsson kirjoitti...

Minä kuvaisin pienen taaperoni omituista höpinää omaksimuistokseni.

Ja sitten pyytäisin pienen isovanhempia lukemaan jonkun sadun kameralle, jotta heistä säilyisi elävä muisto ajalle jolloin heitä ei enää ole.

Anonyymi kirjoitti...

Pienen ihmistaimen äitinä kuvaisin tietenkin lapsen varttumista - myös ne rippi - ja ylioppilasjuhlat

/Celimene

Eloisa Bonjour kirjoitti...

Voi että, videokameralle olisi tosiaan täällä tarvetta. Kuvaisin ihanan pienen 1-vuotiaan menoa ja puhumaan opettelua fiksun isosiskon kera! Linkitän ehdottomasti!

Retromoderni kirjoitti...

Kuvaisin meidän pikku-pellen temppuiluita joka tykkää niin kovasti esiintyä.

Rachel kirjoitti...

Ihania pieniä tyttäriäni ja aikaa, jota voi sitten joskus heidän jo kasvettua katsella uudelleen yhdessä.

Pieni Lintu kirjoitti...

No oho, mikä palkinto! Tähän kannattanee osallistua. ;)

Kuvaisin tietenkin perhettä, lasten touhuja.

Anonyymi kirjoitti...

Muksujen menoa ja kotia, niitä on kiva katsella myöhemmin! Lapset kasvavat ja koti muuttuu :)

Pikka

Kirppuli kirjoitti...

Kuvaisin auringossa paistattelevaa, tyyntä järven pintaa ja sudenkorentoja jotta seuraava talvi ei tuntuisi näin pimeältä :)

Liinu kirjoitti...

jee, mä ole ehdottomasti samoilla linjoilla Janinan kanssa: Kuvaisin tietty hauskoja kotivideoita. Hauskoja tilanteita sattuu tässä talossa alvariinsa. :D (Saattaisinpa kuvata myös poikakaverini rokkikeikankin joskus.)

ruska kirjoitti...

Kuvaisin tärkeitä asioita ja asioita joita haluaisin jakaa. Yksi tärkeimmistä kuvauskohteista olisi varmaan ensi keväänä kun tanssin wanhat. Jenkeissä vaihdossa oleva paras ystävä saisi synttärilahjaksi sen meidän muiden tänne jääneiden kakkosten wanhat, joita niin haluaisi olla katsomassa.

Laura kirjoitti...

Hmphm.. eiköhän sitä kuvattavaa kehittyisi, jos tuollaisen omistaisi :)

baula kirjoitti...

Tylsä olen ja varmasti kuvaisin juhlia ja taitaisipa nauhalle päätyä tuo hullutteleva puolisokin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin tulevan joulun. -Susanne

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin rakkaita ihmisiä ja eläimiä eli omaa perhettä:) Jäisi ihanat muistot tästä ajasta. T: MK

RuusuLiisa kirjoitti...

Kuvaisin kameralla kohta entistä ja myynnissä olevaa kotikotiani. Kulkisin ja kuvaisin. Muistoksi onnellisista lapsuusvuosista isossa sisarusparvessa. Ja jokainen perheenjäsen kertoisi omia muistojaan - niin hyviä, iloisia kuin kipeitäkin muistoja. Ja kaivaisin tapettikerroksen alta esiin seinään tussilla kirjoittamani *Haistakaa p****!* julistuksen esiin :D
Kuvaisin myös itseäni. Ensi tammikuussa opettamassa ja ohjaamassa tulevaisuuden toivoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin meidän "tee-se-itse" miehiä työn touhussa. Esikoisen suunnittelemat lego-action pätkät olis mukava myös saada tallennettua muuallekin kuin harmaisiin aivosoluihin ;)

T: Sari M.

Anonyymi kirjoitti...

Vau, mikä palkinto! Edellinen videokamerani on vuodelta -93, ellen väärin muista. Siihen maailman aikaan oli mukamas pienistä pienin ja kevyt kuin mikä. Tämän päivän mittapuun mukaan se on mahdottoman kokoinen möhkäle ja painaa kuin synti:)

Tuollaisella kompaktilla pikku-Canonilla tulisi varmasti talletettua niin arjen kuin juhlankin muistot talteen.

Kielo

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Kuvaisin elämää sellaisenaan, muistoksi itselle ja lapsille, niitä vuosi varten kun oma muisti ei enää pelaa. Lapset haluaisivat myös kuvata oman elokuvan:) Siihen olisi jo käsikirjoituskin valmiina. Nyt vaan toivotaan Onnea arvonnassa!

Kiki kirjoitti...

Kuvaisin lapseni jokapäiväisiä touhuja ja perhe-elämäämme.

Hilkka kirjoitti...

Apua mikä arvonta! Kuten moni muukin, minäkin kuvaisin lasten touhuja ja muutakin sellaista mihin ei aina "pysähtynyt kuva" tunnu riittävän :)

Kathryn kirjoitti...

Oman kodin elämää ja lapsen ja isovanhempien ja isoisovanhempien yhteisiä hetkiä. Erityisesti noita jälkimmäisiä.

Lumian äippä kirjoitti...

Samaa vastaan minäkin kuin moni muukin, musta on ollu todella harmi, ettei ole ollut varaa ostaa videokameraa, tallentaa niitä ikimuistoisia hetkiä elämästä ; lapsen syntymää, lapsen ensi-askelia, läheisten häitä, ihan meidän tavallista perhe-elämäämme. Kun "pysähtynyt" kuva ei aina pysty siihen, vangitsemaan sitä tunnetta.

Kuvaisin siis ihan arkipäiväistä elämää, elämän pieniä ja suuria asioita ja iloja, lastani ennen kaikkea.

Upea arvonta ! Ja linkitän tottakai !

iitres kirjoitti...

Olen juuri aloittanut opiskelut yliopistossa ja elämä ja opiskelu ei ole koskaan ollut yhtä ihanaa. Haluaisin kuvata opiskeluiltoja kavereiden kanssa, meidän seikkailuja ja retkiä, kaikkea semmoista, mitä voisi kattoa huonoina päivinä, kun tuntuu, että elämä ottaa enemmän kuin antaa. Ja niin kornilta ku kuulostaa, niin olisi mahtavaa katsoa kiikkustuolista, mistä se elämä lähti niin sanotusti käyntiin :)

terkuin 18v

Anonyymi kirjoitti...

Wau mikä palkinto! Tollasella pikkuisella kamerallla kuvaisin aivan kaikkea. Arjen pieniä ihmeitä ja juhlien suuria hetkiä. Kelpaisi. Itseasiassa toi menisi miehelle lahjapakettiin jouluksi.

Heikku

Metsänkukka kirjoitti...

No vau mikä palkinto! Osallistun! Mä kuvaisin kotia, että voi kattella sit joskus kun on oikeesti OMA asunto/talo. Kuvaisin myös vaikkapa tulevia pikkujouluja ja ja...Vaikka mitä! Kelpais! :D

Tiin kirjoitti...

No ohhoh, nyt on pakko osallistua. :)

Kuvaisin itse ihan vaan arkea. Juhlat ja erityisemmät tilaisuudet muistaa kuitenkin vanhana, mutta arjen hyvät hetket saattavat unohtua. Omasta lapsuudestakin ihan tavalliset arkivideot ovat kaikista parhaita.

Unknown kirjoitti...

Eiköhän sitä tuota 6kk ikäistä poikaa tulisi kuvattua ja varmaan matkoillakin tuo kulkisi mukana.

Misu kirjoitti...

Omien lasten kasvua. :)

siisii thckoitin@hotmail.com kirjoitti...

Kuvaisin meidän kissoja ja niiden hassua ääntelyä ja temppuja :D

Brita kirjoitti...

Oman lapsen kasvua tietenkin. Sehän aika kuluu valoakin nopeammin ja niihin hetkiin haluaa kyllä palata muisteloimaan.

pöllö kirjoitti...

Voi apua miten mahtava palkinto. Kuvaisin pikku animaation joululahjaksi ja oman talon rakennuspuuhia ensi kesänä, toivottavasti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin videolle tunnelmia ja maisemia tammikuussa koittavalta Nepalin matkaltani. Kotona olisi sitten mukava näyttää videoita äidilleni ja isovanhemmilleni. Kenties he sen jälkeen ymmärtäisivät kaukokaipuutani edes hieman paremmin... :)

Niin ja linkitin blogiini.

Rosie kirjoitti...

Kuvaisin varmaankin kissani touhuja ja saattaisinpa kuvata jonkun tee-se-itse -opetusvideonkin, kunhan joku sopiva aihe löytyisi.

Kimpassa kirjoitti...

Voi taivas! Pakko voittaa! Kuvaisin ehdottomasti oman skettisarjan. Tyypitkin pätkälle on jo olemassa, vain kamera uupuu.

Kimpassa kirjoitti...

Voi taivas! Pakko voittaa! Kuvaisin ehdottomasti oman skettisarjan. Tyypitkin pätkälle on jo olemassa, vain kamera uupuu.

Jonna kirjoitti...

Osallistun!
Kuvaisin lapsia, lasten kasvua, niitä pieniä arjen palasia joita on ihana katsoa sitten isompana <3

Sokrutin kirjoitti...

Lapsia kuvaisin.

Unknown kirjoitti...

Ah, kuvaisin muistoja. Suurin osa täysin arkipäivisiltä tuntuvia, mutta hetkiä joita myöhemmin arvostaa. Tällaiselle ihmiselle, joka ei osaa ajatella ja muistella visuaalisesti valokuvat ja videot ovat kultaakin arvokkaampia!

Tiia kirjoitti...

Mä kuvaisin ne hetket, mitä nyt kuvaan kameralla, joihin ei kuitenkaan samalla lailla koskaan tartu se ilo ja hyväntuulisuus :)

Ja varmaan kuvailisin outoja klippejä samalla tavalla, kuin naapurin poika American Beautyssä kuvaa. Lentäviä muovipusseja ynnä muuta.

Linkitin myös :)

tiina kirjoitti...

No tietysti lasta kuvaisin, mutta myös antaisin lapsen kuvata. Ja myös haastatteluita perheen kesken ja musiikkivideioita! Ollaan töissä keksitty ainakin kolme potentiaalista videokäsikirjoitusta, mutta vain kunnon kamera puuttuu. Chris Rean Driving home for Christmas sais vallan hienon uuden videon ;)

Jonna kirjoitti...

Kuvaisin arkisia pieniä hetkiä, jotka hukkuisivat ajan jalkoihin, ilman kameraa.

swi kirjoitti...

Apua! Tälle olisi todellakin käyttöä.. Kuvailisin kuvataide töitä koulua varten (lukiossa olen ja aion tehdä kuvataidediplomin). Ottaisin myös videokameran mukaan kun lähden ensi kesänä interreilaamaan kavereideni kanssa (tai muualle ulkomaille), kuvailisin varmasti videolle matkan fiiliksiä ja touhuja. Tietysti kuvailisin kaikissa juhlissa ja keikoilla aina kun sellaisiin pääsisin. Ollaan kavereiden kanssa haaveiltu myös sketsien tekemisestä(harrastan teatteria, joten tälläiset kiinnostaa paljon) ja varmasti toteutettaisiin niitä! Minulla on myös kaksivuotias siskonpoika, jonka kasvua olisi ihana muistella myöhemmin hauskojen videoiden avulla!

Hannele kirjoitti...

Minä kuvaisin ehdottomasti isovanhempien ja lasten yhteisiä hetkiä sekä tietysti näitä normaaleja juhlapyhiä kun perheet on kokoontuneet samaan paikkaan <3

Sekä voisihan tuota lasten normaalit raivarit ja pusuttelut kuvata.

Aivan mahtis arvonta on kyllä sulla!

Sanna kirjoitti...

Voi miten mahtava palkinto! Kuvaisin ihan tavallista arkea, lapseni kasvua ja perheemme elämää.

suellen kirjoitti...

Voitettuani tuon ihanaisen kuvaisin kaiken mahdollisen, jolloin siis heiluisin rasittavuuteen asti kaikkien tuntemieni ja miksei tuntemattomienkin naamojen edessä! Mutta yksi luultavammin saisi olla kuvatuin kansainvälinen kaunotar, nimittäin SiiriSipuliSipSip! :)

Anonyymi kirjoitti...

kertoisin kameralle pienen tarinan, jota en uskalla kertoa kasvotusten eräälle henkilölle.

fgz

Jaana kirjoitti...

Jösses, mikä palkinto! Minä kuvaisin lähinnä normaalia arkea, eläinten puuhasteluja ja kummilapsimuruja.

tuittu kirjoitti...

Kuvaisin ehdottomasti noita kahta tärkeintä ja rakkaintani. Kuinka nopeasti aika kuluu ja kuinka paljon mahtuu hienoja hetkiä ja oivalluksia jo yhteen päivään. Jos edes pienen hetken saisi tallennettua niitä ja palata hetkiin ihaniin..
niin ja linkitän!

Esikko kirjoitti...

Vauvan naurua!

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin ikuistaa ainakin kummipoikani ensi askeleita ja lumeen tutustumista. Tallentaisin lisäksi äitini merkkipäivän, johon me tyttäret rakennamme lukuisia yllätyksiä.

Mia

Anonyymi kirjoitti...

Syksyä
Kynttilän luomia varjoja
Ystäviä
Perhettä
Elämää <3

Taru

Satu kirjoitti...

Kuvaisin siskon rakkaita pikkuisia lapsia ja perhettäni joululomalla Suomessa, koska pääsen näkemään heitä aivan liian harvoin. Katselisin sitten videota talven harmaina iltoina täällä kaukana koti-Suomesta. Ja kevään koittaessa varmaankin kuvaisin miestä rakkaan extreme-harrastuksen merkeissä :-) Ja ottaisin kameran tietysti myös mukaan seuraavalla kaukomatkalle, jonka kohde on vielä auki.

S kirjoitti...

Koska perhe on tärkeintä minulle, kuvaisin yhteisiä hetkiä ja lasten kehittymistä.

Unknown kirjoitti...

Kuvaisin pienen poikani touhotusta, jotta voisin sitten näyttää sitä hänelle isompana. Ja voisin näyttää sit ekalle tyttöystävälle kans :-)
Ja kissojen hassuttelua olisi myös mukava tallentaa!

Sanna S. kirjoitti...

Esikoisemme syntyi viisi kuukautta sitten. Suureksi harmikseni vauva-arjen ekat kuukaudet menivät täydessä sumussa ja nyt harmittaa, kun tuosta ajasta ei ole videoita muistoina. Kuvaisin videokameralla pikku sähikäistämme ja perheemme yhteisiä hetkiä.

Katri kirjoitti...

Upea palkinto! Varmaankin kuvaisin lasten kasvua ja kehitystä, mutta jos voittaisin ottaisin kameran ensi keväänä tyttöjen reissulle New Yorkiin mukaan. Olemme nuoruuden ystävien kanssa säästäneet yhdessä useamman vuoden, jotta voimme viettää yhteisiä 40 v. synttäreitämme Nykissä. Matkasta saisi vielä lisää iloa, kun reissu olisi dokumentoitu ja voisimme katsella parhaita paloja vielä vuosienkin jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Siipan kanssa pohdittiin, että kuvattaisiin yhdessä perheen hassuja hetkiä ja retkiä. Ja ehkä tekisin omia animaatiovirityksiä lapselle katseltavaksi, kunhan hän ensin ehtii videoiden katseluikään. *Lennin äiti*

Satu kirjoitti...

Kuvaisin töissäni (lastensuojelu) nuorten kanssa proggiksia, joita heille tulee mieleen.

Katja kirjoitti...

Ihana palkinto.
Kuvaisin liian nopeaa kasvavia lapsiani. Voisin sitten fiilistellä filmiltä: " On ne joskus ollu noin pieniä!"
Mukana kahdella arvalla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin perhettäni, ystäviäni, sukulaisiani, lemmikkiäni, aamu-usvaa, ensilunta, arjen juhlaa, ihan kaikkea! Rakastan kuvausta, mutta liian harvoin jaksan raahata isoa kameraa mukana, näppärä videokamera olisi aivan unelma! <3

Laura kirjoitti...

Kuvaisin sitä elämää mikä monesti unohtuu arjen keskellä.

Elämää rakasta ja kallista,
mitä haikeana ja hetkien kauneutta muistellen katselisin vuosikymmenten jälkeen yhdessä, yksin.

Laura kirjoitti...

Ja unohdin, tuplaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ihana arvonta! Mä kuvaisin niitä ihania ihmisiä jotka malttavat välillä tulla sieltä helsingin suunnalta takaisin Tampereella käymään. :)

Hyvää loppuviikkoa!

-MrsHR

turushanna kirjoitti...

Ompas sinulla onnea, kun tälläisiä palkintoja olet saanut! :)

Kuvaisin testailumielessä varmaan varpaitani. :D Sitten kun on laitteen käyttö hallinnassa ja reenattu tarpeeksi niin varmaan joululta ottaisin pätkän jos toisen. <3

EBBA kirjoitti...

Kuvaisin samaa kun moni muu, eli ihan perus lapsiperheen arkea ja lapsen kehitystä :)

HouseBird kirjoitti...

Kuvaisin niitä rakkaimpia, eli lapsia ja perhettä. Jäisi hyvin muistot talteen. Kotona vanhempieni luona ollaan katsottu kaitafilmejä, ajalta kun minä ja siskoni oltiin pieniä. Ihania muistoja, vaikkakin ilman ääntä :)

ii kirjoitti...

Kuvaisin New Yorkin kaduilla ihmisvilinää!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Aika perussettiä, eli LAPSIA... He ovat se minkä haluan aina muistaa! Kaikki hassut sanat ja tavat ja pörröinen hampsutukka on vain hetken kestävää ihanuutta. Sitten kun he ovat isoja "roikaleita" ;) olisi ihanaa katsella pieniä vaappuvia tepasteluja videolta.

Mari kirjoitti...

Ainakin KOKEILISIN kuvata videopostauksia omaan ruokablogiin (se, ketä kiinnostaa allekirjoittaneen sekoilut keittiössä ja se, salliiko itsekritiikkini julkaisun, on asia erikseen).

Sani kirjoitti...

Vau mikä palkinto!

Lapsia ja tätä normi elämää, juhlia, matkoilla, tulisi kuvattua.
Omia lapsuusajan videoita löytyy kotoa ja voi sitä riemua kun niitä katsoo, saman soisi omillekkin sit isona :D.

Linkitän myös.

Kotoilija kirjoitti...

En kestä!!!! Ostin eilen juuri uuden kameran, jolla saa edes jonkinlaista videopätkää. Mutta tämäpä toimisi JOKSEENKIN paremmin. Ensimmäistä kertaa on oikea syykin kuvaamiseen - siskon viikko sitten syntynyt pienen pienoinen poika ja hänen kehityksensä. ;) Mukana arvonnassa. Jännääääää!

Maritz kirjoitti...

Kuvaisin lasten leikkejä, juhlia. Varmaan muutakin. Linkitin.

merikukka kirjoitti...

Kuivaisin matkoilla, ystäviä ja meidän koiria.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kuvaisin ihan tavallista arkea ja läheisimpiä ihmisiä muistoksi.
- Päivi-

-TIINA- kirjoitti...

Minä kuvaisin tietty lapsia! Tykkäävät tanssia ja esittää videolle ja niitä sitten naurun kera katsellaan myöhemmin ;)

Ihan mieletön palkinto joten taidan linkittää ja osallistua kahdella arvalla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihanaa! Kuvaisin arkisia hetkiä, lapsen kasvamista ja kehittymistä, perheen hassuttelua, ystäviä, vuodenaikojen vaihtumista, elämää. Videokamerasta olen haaveillut ikuisuuden!

Pauliina

Meli kirjoitti...

Oih, olisi ihana kuvata lapsia nyt kun ovat pieniä vielä, niitä olisi kiva sitten myöhemmin katsella. Minusta itsestänikin on jotain satunnaisia lapsuuden pätkiä tallessa, jotka ovat hauskoja :D
Antaisin myös isomman kuvata omaa materiaaliansa.

Anonyymi kirjoitti...

Hui kuinka ihana arvonta!

Voisin käyttää kameraa opiskelukuviossa, kun koulun kamerat ovat huonossa kunnossa ja aina varattuja. Voisin kuvata kotona ja matkoilla maailmalla. Eläimiä ja harrastuksia, luoda herkkiä muistoja matkan varrelta perheen kesken...

Monta asiaa voisi tallentaa jos olisi kameraa :D.

E

Noora kirjoitti...

Kuvaisin kaikkea, mistä en halua päästää vielä irti. Sitä riittää.

Linkitin :)

Hedelmasalaatti kirjoitti...

Pakkohan se on osallistua, kun näinkin huisi palkinto mahdollisuus saada ! :D

Mä kuvaisin ehdottomasti lastani, ihan sitä perusarkea sekä niitä tärkeimpiä juhlia; synttäreitä, joulua jne. Ja toinen tärkeä tapahtuma on ehdottomasti meidän omakotitalon rakentaminen. Aloittelin blogiakin jo aiheesta, mutten saanut aikaiseksi kirjoiteltua mitään, joten se kaatui siihen. Videokameralla ei tarvitsisi kuin hyöriä ympäriinsä raksalla ja kaikki jäisi muistiin. :)

Jutta kirjoitti...

Hei, varmaan eniten meidän koiruuksia kuvaisin :)

Maiju kirjoitti...

Videokameralle tallentuisi pieniä hetkiä arjestamme, pienen vauvan kehitystä ja kasvua, ei liian pitkiä pätkiä vaan sopivan lyhkäisiä, että jaksaisi myöhemmin niitä katsoa. :D

Erica kirjoitti...

OooH1
Minä antaisin 5-vuotiaan poikani kuvata maailmaa omasta kulmastaan ja innokkaana lätkämiehenä varmaan matsiinkin saisi ottaa mukaan, jotta tärkeimmät hetket jäisi, vanhanaikaisesti kutsuttuna, nauhalle =)
Voisin myös kuvata miestäni laiskottelemassa sohvalla, jotta saisin todistusaineistoa seuraavaa "sä et tee ikinä mitään"-nalkutusta varten.

Netta kirjoitti...

Omaa koiraa. Sillä on niin kummallisia tapoja, joita on mahdoton saada valokuviin.

Videokameroista tulee todellinen flashback 90-luvulle! Tosin kamerat silloin olivat jokseenkin suurempia...

Miia kirjoitti...

Minä kuvaisin ainakin joulukuiset yllärihäämme, pääsisi ystävät edes jossain muodossa osallistumaan juhlaamme.

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin on lapsuusajoilta videotallenteita vaikka millä mitalla. Kuvattu on jouluja, mökillä vietettyjä kesiä ja monia sellasia henkilöitä, joita enää ei ole.
Olen usein sureskellut sitä, että omaa lasta ja perhettä ei juuri ole tullut kuvailtua (vaikkakin valokuvia on kyllä kerääntynyt koneen muistiin vaikkapa viimeisen vuoden aikana aivan tuhottomasti).
Jos minulla nyt olisi videokamera, kuvaisin perhettäni sekä sukuani täällä etelässä ja kokoaisin joululahjavideon pohjoisessa asuvalle isoäidilleni, joka usein ikävöi pieniä lapsenlapsiaan ja näiden lapsia. Kun nyt tarkemmin ajattelen, oikeastaan kyseinen tallene taitaisi löytää pukinkontissa tiensä aika lailla kaikille sukulaisille...

Anu Virhiä

satmaari kirjoitti...

Arkisesta arjesta ja loistokkaista juhlista. Tilanteista, jotka ehkä sillä hetkellä ei tunnu erikoisilta, mutta vuosien päästä ovat muistamisen arvoisia.

Yksi arpa.

Gesi kirjoitti...

Harvoinpa sitä blogeissa arvotaan näinkin hienoja palkintoja, joten osallistun ehdottomasti!

Tällä kuvattaisiin tytärtäni, normiarkea, juhlia, blogijuttuja ja hauskoja kotivideoita. :)

Minna kirjoitti...

Lapsia. Vanhin saisi tosin kuvat myäs perhettä ja omia juttujansa.

Kiki kirjoitti...

Kuvaisin tytärtäni, se on juuri opettelemassa kävelemään. Tuo tyranno saurus rex- tyylinen hiivintä kädet kainaloissa pitäis saada nauhalle... :)
Mahtava arvonta!

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin kaikkea arjen aherruksesta juhlintaan. Saisin uuden harrastuksen. Olisipa aika hienoa, jos voittaisi. Tavallinen kamerakin on niin perus että ei mitään hienouksia... Jännityksellä jään odottamaan tulosta!

Maamo kirjoitti...

oho mikä arvonta! kuvaisin niitä arjen arvokkaita hetkiä,pieniä seikkailuja ja ikuistaisin juhlien riemut.saattaisin olla avokätinen ja lainata miehelle että saa tehdä taiderojektejaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä kuvaisin perheemme arkea aj lasten touhuja. Ehkäpä antaisin myös lasten kuvata omasta vinkkelistään, sitä olisi hauska katsoa :)

t. Viiden äiti

Anonyymi kirjoitti...

Esikoinen syntyy tammikuussa, häntä tietysti.

-Maia-

Mimmi kirjoitti...

Elämää! Arkea, juhlaa, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Justiinsa idässä kävin ja siellä olisin kaivannut videokameraa, mutta en vaan malttanut ostaa. Sieltä olisin halunut tuoda kotimaahan kuvavälähdyksiä - elämästä ja kohtaloista. Moni täällä kun valittaa ja valittaa - turhasta. Voih - kuvattavaa olisi vaikka kuinka ja paljon. Omasta näkökulmasta sekä vierelläolijoiden näkökulmasta.
Terv. mimminmietteistä

maijja kirjoitti...

Voi jestas! Kuvaisin kaikkea! Mutta ainakin materiaalia jonkunlaiseen sekä-video-että-animaatioon.

Anonyymi kirjoitti...

No huh mikä palkinto! Olisin ikionnellinen voitosta ja kuvailisin perhe-elämää sisällä ja ulkona, arkena ja juhlana.
-Tiina P.

Marla kirjoitti...

Lähinnä tulee mieleen lasten arki, mutta myös juhlat, kuten tuleva joulu olisi ihana kuvata! Ja lasten synttärit =)

melkoelli kirjoitti...

Wow mikä mahtava palkinto!!! Äkkiä siis osallistumaan ja linkitän arvonnan myös omaan blogiini.
Tuollainen olisi kyllä niin upea saada. Voisin kuvailla tietysti lapsia ja eläimiä. Ystävien ja sukulaisten iloksi voisin ottaa kameran mukaan aina tavatessamme. Sillä saa käsittääkseni porukan näpsäkästi hiljentymään, kun kaivaa kameran esille ja napsauttaa päälle. Siis aikuiset, lapset tietysti innostuu... =)
Nyt laitan kyllä peukut ja varpaat pystyyn itseni puolesta! =)

Tytti kirjoitti...

Minulla ja hyvällä ystävälläni on yritys, joka valmistaa koirille takkeja, pantoja, leluja ja hihnoja. Videokameralla kuvaisimme yrityksemme blogiin opastuksia, ohjeistuksia, hauskuutuksia sekä arkipäivän koiranelämää. Videokameran avulla saisimme tulevasta blogista värikkäämmän ja paremman tavan markkinoida meitä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin kevättä, sihtaisin syksyä, leikkiviä lapsiani ja mukavaa miestäni. Koirakin kameraan ja kodikas kotimme. Siis armasta arkea, joitakin juhlia, näitä elämän murusia. -Maisa-

Nanuska kirjoitti...

Tämä on helppo! Käytännön pakosta kuvaisin (halusin sitä tai en, [mot]) miehen ja sen viiripäisten kavereiden temppuilua motocross-pyörillä maalla, vedessä ja ilmassa. Toisaalta kamera ei koskaan tulisi päätymään isäukon kätösiin... Viisituntiset lomavideot linssinsuoja päällä äänitettyine monologeineen ja omiin varpaisiin keskittyneine transitiopätkineen ovat muodostuneet jo lähes legendaarisiksi.

Amelia kirjoitti...

kuvaisin lasteni elämää. ja osallistun kahdella arvalla.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kuvaisin varmastikin meidän perheen arkea ja juhlaa. Joulua, vierailuja ystävillä ja sukulaisilla.

Tahtoisin myös tulevan synnytykseni videolle, mutta enpä usko että sitä kuitenkaan tapahtuu.

Osallistun kahdella arvalla. Kerron siis blogissani arvonnasta.

Anonyymi kirjoitti...

Lapseni oppi juuri konttaamaan, ja tahtoisin ehdottomasti ottaa tuosta suloisesta menosta muistoksi videokuvaa :)

Yhdellä arvalla,

PaulaM

Saana kirjoitti...

Lapsiani ja yleensä elämää kuvaisin. Lisäksi olisi mukavaa kuvata luonnossa eläimiä.

Satu kirjoitti...

Haluaisin taltioida lasten ensi vaiheita elämässä. Pienempi lapseni on konttausiässä ja mikä olisi sen ihanampaa kun taltioida ensi askeleet videokameralle. Myös hyvin tärkeää lähinomaista joka on kovin sairas eikä tietoa ole koska enkeli tulee hakemaan hänet. :( Olisi ihanaa saada jotain pysyvää muistoa hänestä. Videokameralle löytyisi todella paljon käyttöä...Eikä itsellä ole varaa ostaa sellaisia. Esim.Äidilläni ei ollut aikoinaan tuollaista vehjettä niin meistä lapsista ei ole saanut kuvattua kuin muutamia valokuvia.


T.Satu

anna kirjoitti...

minä kuvaisin arkista elämää ja luontoa. asioita, jotka ovat niin itsestäänselvyyksiä, ettei niitä tule taltioitua. mikä sääli.

toivottavasti onni on myötä :)

Whiptails kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nanii kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nanii kirjoitti...

Ensihätään kuvaisin pientä kissanpentuani ja sen kasvamista + touhuilua! Sitten tallentaisin videokameralle parhaimmat hetket läheisten kanssa: perheen, parhaiden ystävien ja poikaystävän seurassa. Koska niitä olisi ihana katsella jälkikäteen, kun läheiset ovat kaukana :-) Koulutyöhön siitä voisi myös olla apua ;)

Linkitin myös omaan blogiini:
www.diario-of-mine.blogspot.com

ja sitten vaan arpajaisonnea kaikille!!

Elina kirjoitti...

No eihän tätä voi jättää väliin. Minä kuvaisin sitä mitä tähänkin asti olen vanhalla digipokkarillani kuvaillut: videoita reissuista, ihan pienistäkin, ja sitten kokoan niistä laadultaan kyseenalaisia "minielokuvia" omaksi iloksi, ja laitan tietysti huonoa taustamusiikkia.

Linkkaan tämä omaan blogiini ja osallistun siten kahdella arvalla.

Tiia kirjoitti...

Lapsiahan mä kuvaisin tietysti! Vähän meidän kissojenkin touhuja.
Linkitän, kaksi arpaa siis kiitos! :)

essi kirjoitti...

Minulla tulisi kuvattua tuon 3v pikkujantterin touhut ja sepostukset :)

Blogiton Tonton kirjoitti...

Juku mikä peli. Hmm... Kuvaisin arkea, erityisesti ehkä rakkaiden vanhusteni arkea, että heidät muistettaisiin sellaisina kuin ovat, silloin jos heitä ei enää olisi.

Unknown kirjoitti...

Kuvaisin pikkuprinsessaani (2v.) esittämässä luovan modernin tanssitaiteen esityksiään (elementteinä mm. hurjia spagaatteja, pesispeleistä matkittuja syöksymisiä ja baletin varvistuksia) laulaen samalla mielikuvitusmikrofoniin jännittäviä potpurreja ja eläytyen täysillä!
Kovimmillaan meno on Laula mikkiin -ohjelman aikana.

Meno on niin hulvatonta, että maha kipeänä saa nauraa hymylihakset herkkinä!

sade kirjoitti...

Lapsia tulisi kuvattua. ja paljon :D

Laura kirjoitti...

Kuvaisin normaalia elämää ja opetelisin kuvaamaan järkevästi, ei niinkuin sillä vanhalla Dv- kameralla, minuuttitolkulla jotain typerää... :-/
Linkitän myös!

Altocumulus kirjoitti...

Lasten touhuja kuvaisin ja myös perheen koiria, samoin lomareissut tulisi kuvattua.

Emmuska kirjoitti...

Minä kuvaisin lapsen puuhasteluja, koirien tohinaa ja toivoisin, jonkun kuvaavann minua koiranäyttelyissä :DD

Suvi. kirjoitti...

Aiemmin uudestaan kirjoittamani kommentti ei näy :(

Kata kirjoitti...

Kuvaisin lapsilleni kotiamme, lähikulmiamme ja muutenkin elämää 2000-luvun alkupuoliskolta. Itse aina toivoin että vanhemmillani olisi enemmän kuvia siitä miltä maailma ympärillämme näytti kun olin itse pieni. Usein tulee kuvattua vain niitä lapsia ja ympäristö jää vähemmälle.

Aarre kirjoitti...

Kuvaisin arkielämää.

Valbu kirjoitti...

Kuvaisin haukun seikkailuja kotona ja ulkona :)

Karoliinaa kirjoitti...

voi herranjestas mikä arvonta,paras ikinä!:)

kuvaan ihan ekana varmasti koko päiväni,kuhan ton käteeni saan!;)

linkitän omaan blogiini!

anita kirjoitti...

kuvaisin villejä viikonloppuiltojani. sohvalle ja juustokakulle perso punamummeli, sohva, karvapallero ja kutimet.

Annri kirjoitti...

Esikoista kuvattiin paljonkin silloin pienenä, mutta kameran rikkouduttua emme ole löytäneet mieleistä tilalle. Nyt kun kakkonen on syntymässä niin eikös olisi reilua jos molemmista nuo vauvavideot löytyisi? :) Eli haluun ehdottomasti kisaileen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi vau mikä palkinto:) Minä kuvaisin myös lasten arkista menoja ja mahtavia hetkiä yhdessä. Ja kaikkea mitä meidän ympärillä tapahtuu. :)
-Katruska-

Johku kirjoitti...

Eilen juuri tajusin, että vauvastamme ei ole yhtään videokuvaa ja järkkärillä sitä ei saa. Mummonakin haluaisin vielä nauttia leveistä hymyistä kujerteluineen =)

Jules kirjoitti...

Kuvaisin lapsia ja heidän arkista touhuiluaan. Tanssiesityksiä ja musisointia.

Tintti kirjoitti...

Kuvaisin kaikkea mahdollista!! Tekisin ainakin kotikutoisia videoita reissuista maailmalla ja tallentaisin tärkeät hetket perheen ja ystävien seurassa.

TIINA kirjoitti...

Tää kuvais ehdottomasti pienen koiranpentumme touhotuksia.
Ja tottahan tulis kuvattua muksuja ja reissuja.

Hanna kirjoitti...

Ihan pakko osallistua arvontaan!

Taitaa olla mun vastaus aikasta perinteinen... Haluaisin kuvata esikoistyttäreni 1-vuotissyntymäpäivät.

Anopilta meillä oli lainassa videokamera synnytystä varten. Olisin halunnut saada tallennettua sen ensimmäisen itkun, ensimmäiset katseet vanhempien kanssa, ensimmäinen yhteinen joulu perheenä (tyttäreni syntyi 23.12), kaiken sen onnen, ilon ja kyyneleet. No videokameran laukusta löytyi vain akku ja piuhat, mutta kamera oli jäänyt matkasta pois. Eipä siis ole näistä hetkistä muistoa videolla... Joten jos nyt sitten sen ensimmäisen syntymäpäivän saisi ikuistettua. Ja ekan joulun kotona, kokonaisena perheenä <3

Anonyymi kirjoitti...

Löysin ihastuttavan blogisi Hillankukan kautta, ja jäin tutkimaan heti tekemiäsi käsitöitä. Palaan vielä myöhemminkin!
Oi, mikä palkinto! Kuvaisin elämää kaikkinensa: arjen retkiä metsään, merenrannalle, kaupungille, kaikkialle..., läheisiä, ystäviä ja rakkaita, ilon ja harmistuksen hetkiä. :)
Maaria

Annika kirjoitti...

Reissujen ja juhlien lisäksi haluaisin kuvata tavallista arkea; perhettä, kotia, luontoa, harrastuksia ja hauskoja hetkiä. :) Kaikkea arkipäiväistä, mutta juuri sellaista jota ois kiva myöhemmin katsella. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hetkiä: rakkaita, elämää, arkea. -Neba

Anonyymi kirjoitti...

kuvaisin ihan arkista elämää, lasten leikkejä ja hassuja juttuja!
Lapsuudestani kuvatut joulujuhlavideot on ihanaa katsottavaa, ehkä siis kuvaisin lasten juhlia myös... Terv. Binxe

sasu kirjoitti...

Lasten touhuja kuvaisin tietenkin ja matkoilla kamera olisi mukava.
Erilaiset juhlat olisi myös kiva tallentaa.

Ja linkitin tämän blogiini

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin arkea ja juhlaa, omaa lasta, kummilapsia! :)

Linkitän omaan blogiini!

Anonyymi kirjoitti...

Todennäköisimmin kuvaisin kissojani todella paljon. Pikkuneiti kun varsinkin jaksaa pitää hymyn huulilla.
-Henna.J. ja Wimma-pentu

- Virpi - kirjoitti...

Lapset ja koira, niitä tulisi kuvattua. Entinen kamera onkin rikki ja uutta ei ole hankittu. Ollaan oltu pari vuotta ilman kameraa. Toivottavasti on arpaonnea.
Yhdellä arvalla mukaan.

Sabina kirjoitti...

Mä ainakin kuviaisin kummitytön (8vee) hassutteluja sekä tuttava pariskunnan pikkumiehen (6kk) ääntelyä ja ilmeitä! <3

Heidi kirjoitti...

Mä kuvaisin sukulaisia ja omaa perhettä. Lomamatkoja, hienoja hetkiä ja omia pikku videoproggiksia. Muistoja myöhemmälle iälle. Hieno palkinto!

Kata kirjoitti...

Minä kuvaisin omaa pientä poikaani, ja muuta perhettäni. Harrastuksia ehdottomasti myös!

Pampula kirjoitti...

Tällä hetkellä on laulava kolmevuotias täällä, sen lauluja tallentaisin kunnon videokameralla.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin varmaan ihan tavallista elämää, ympäristöä.. Kuvaisin videon elämän pienistä iloista, elämästä, maailmasta. Jonkun jossa olisi tunnelmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin varmaan ihan tavallista elämää, ympäristöä.. Kuvaisin videon elämän pienistä iloista, elämästä, maailmasta. Jonkun jossa olisi tunnelmaa.

♥ Hannah kirjoitti...

Voih! Upea palkinto arvonnassa. Jos voittaisin kuvaisin vuodenaikoja. Niiden tulemista ja menemistä. Luonnon värejä ja metsän eläimiä. En rajoittaisi kuvaamaani mitenkään pelkästään maalaismaisemaan vaan yrittäisin kuvata myös kaupungissa olevaa elämää.

-sanna- kirjoitti...

Mahtava palkinto! Meillä videokameraa varmaan käytettäisiin eniten kuopuksen jalkapallopelien ikuistamiseen (kamera on aina myöhässä tapahtumista..).

Raitalammas kirjoitti...

Meidän perhe on harkinnut uuden videokameran ostamista. Jospa nyt tärppäisi! Kätevän pientä kameraa voisi pitää käsilaukussa mukana ja kuvata aina, kun sopiva juttu tulee vastaan. Kaikki arkipäiväinen on paljon kiinnostavampaa kuvattavaa kuin joulut ja synttärit.

JohannaL kirjoitti...

Minä kuvaisin lapsia ja koiran touhuja ja toilailuja :) Ja linkitän..

Leena kirjoitti...

Oi Oi!

Kuvaisin ensi kesän häitämme!

Pullopostia kirjoitti...

Kuvaisin harvoin Suomessa käydessäni läheisiäni ja maisemia ja katsoisin sitten niitä filmejä vuoden mittaan ollessani kaukana. Italian sukulaiset haluaisivat varmasti myös nähdä Suomessa kuvattua.

Junibea kirjoitti...

Minä kuvaisin tavallista arkea. Olis hienoa lapsille näyttää sitten joskus että millaista arkea me elettiin. Tietysti tulis kuvattua myös juhla- ja muita erityishetkiä. Videoita ois ihana jakaa isovanhemmille ja kummeille kun ei muuten kovin usein nähdä.

Erika kirjoitti...

Mä kuvaisin joulukuussa syntyvän esikoisen ensimmäisen hymyn, ensimmäiset askeleet, ensimmäiset sanat.. ja siitä eteenpäin! tämä tulisi niin tarpeeseen :)

Nalle kirjoitti...

Voihan kamera! Sekin on rikki, mut jospa oliskin videokamera, niin kuvaisin kissanpentujani ennen kuin ne kasvaa isoiksi.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi, kuvaisin tulevaa ensimmäistä lastenlastani, perheen koiria ja vain sitä elämää, mikä on kiva muistaa myöhemminkin.
Ei tarvitse olla mikään juhla vaan ihan tavallista arkea, josta saa sen normaalin elämän käsityksen, mutta juhlat ovat sitten sitä ekstraa.

Anonyymi kirjoitti...

Ollaan juuri lyöty hääpäivä lukkoon :) Joten mä kuvaisin (tai ehkä mun pitäis pistää joku muu asialle) meidän häät ja erityisesti vieraat. Mulla on aika iso suku ja nähdään tosi harvoin, joten olisi ihana katsella sieltä myöhemminkin, minkälaisia vaikka serkut ja niiden lapset on ollut ja mitä ne on tehnyt sekä tietenkin oma rakas perhe. Ehkä sen kameran vois pistää kiertämään pöydästä pöytään, niin saisi kaikilta tallennettua palasen juhlatunnelmaa, kun itseltä menee varmasti jotain juttuja ohi :)

-Tee

Markka kirjoitti...

Hmm!
Ensimmäisen kahden kuukauden aikana kuvaisin varmaan Kaiken. Tuntikausia kuvaa riekkuvista kissoista.
Kavereiden kanssa illanviettoja ja juhlia tulisi varmaan kuvattua, veljen lapsia, erikoisia hetkiä.

Mahdollisesti myös opetusvideoita, askartelusta, neulomisesta! Nykyisessä kamerassa ei ole videokuvaustoimintoa, joten moiset kivat jutut ovat jääneet toteuttamatta.

Jannika kirjoitti...

Saan monen vuoden odotuksen jälkeen vihdoin koiranpennun avopuolisolta lahjaksi, joten avopuoliso vissiin saisi kuvailla vuoronperään hysteerisenä itkevää ja nauravaa avovaimoaan kun pentu saadaan ekan kerran syliin. Siinä riittäisi ikuistamista jälkipolville.

Anna kirjoitti...

Omaa tytärtäni kuvaisin, on hän sen verran ihmeellinen! Meillä oli myös joskus serkun kanssa tapana kuvata "elokuvia", joiden pääosia esittivät nuorempien sisarusten lelut. Sen harrastuksen haluaisin jossain muodossa saada takaisin!

Linkitän.

Marika kirjoitti...

Antaisin kameran tyttärelleni. Hän kun on jo kaksi vuotta toivonut videokameraa (eli 9-vuotiaasta lähtien). Hän kuvaisi varmaan ystäviään ja itseään erilaisissa näytelmissä ja söpöä pikkuista serkkuaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kamera kulkisi mukana aina lomareissuilla. Tuolla olisi mahtavaa kuvata myös työ/asiakaskäynnit ja varsinkin messuilla, kun infoa tulee aina niin paljon kerralla ettei meinaa muistaa mitä missäkin näki. Aikas oiva apu!
-Pauliina-

Anonyymi kirjoitti...

Salakuvaisin kun kosin tulevaa miestäni.

- Laura

Anonyymi kirjoitti...

Hei. minä kuvaisin arkista elämää jota voisi sitten kiikkustuolissa muistella..ei mitään sen enempää eikä vähempää..
mandariini1979

Kaisa kirjoitti...

Minä kuvaisin kameralla lähiviikkoina syntyvän esikoisen elämän ensihetkiä.

Marika kirjoitti...

Moi!

Voi minä kuvaisin ehdottomasti (tai ehkä värväisin jonkun muun kuvaamaan) häitämme ensi kesänä! Pitäähän kaikilla olla se nolo häävideo, jolle naureskellaan sitten 10 vuoden kuluttua :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin tietysti uutta ihanaa tyttöystävääni ja meidän ihania yhteisiä arkihetkiä! :)

- Banana & Blueberry
(banananblueberry@gmail.com)

Unikuu kirjoitti...

osallistun kahdella arvalla. kuvaisin lapseni. ne eivät pysy enää paikoillaan joten kameralla ei saa niistä kuin pelkkiä viuhahduksia.

Kate kirjoitti...

Osallistun arvontaan ja lapsia varmaan pääasiassa kuvailisin.

Seijasisko kirjoitti...

Osallistun arvontaan.Omat vanhempani ovat vielä pirteitä tosin jo yli 80-kympppisiä. Heidät voisin kuvata kertomassa tarinoita elämästään.

sade kirjoitti...

Kissaveljesten hillumista ja painimista tietysti. Ja sitä, kun ne sitten painin jälkeen nukahtavat poski poskea vasten sohvalle. Hiihtoretkeä, jota odotan yhtä kiihkeästi kuin lunta.

Emma kirjoitti...

Kuvaisin pienen tyttäreni puuhia, kun hän oppii joka päivä jotain uutta, laulaa ja tanssii :)

pisama kirjoitti...

Kuvaisin liikettä luonnossa. Aaltoja, vimmatusti heiluvia lehtiä ja päivien muutoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kuvaisin pyöräilyvideoita. JepaM

heini kirjoitti...

Lapsia ja niiden puuhia minäkin. Kyllä meitä aikuisiakin, lasten vanhempia ja isovanhempia jne, jotta jäis lapsille kivoja muistoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ensiaskeleita, pieniä tarinoita, lumileikkejä -omia kullanmuruja :)

Kajsastiina

Tahruska kirjoitti...

Lapsi on oppimaisillaan kävelemään, olisi ihana saada ekat askelet ja taaperon olemus talteen oikein kunnolla.

Memmi kirjoitti...

Oii, mahtava palkinto! Kuvaisin millaista elämäni on nyt, ennen lapsia...

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaisin omia rakkaita lapsiani kaikessa mahdollisissa touhuilussa.
-Kaisseli-

joska kirjoitti...

Antaisin kameran miehelleni lahjaksi. :D Olisi varmasti mieluinen lahja. Sillä kuvattaisiin eniten lapsiamme.

Joola kirjoitti...

No hyvänen aika mikä palkinto. LAPSIANI. Minua harmittaa ihan kamalasti, ettei heistä ole tallessa liikkuvaa kuvaa.

Rilla, kirjoitti...

Kuvaisin aina ja kaikkea!

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 348   Uudempi› Uusin»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...