perjantai 17. joulukuuta 2010

Ompeluseura kiittää...

... ja kuittaa ja jatkaa taas tammikuussa toimintaansa! Seuraavat tapaamiset ovat 12. ja 26. tammikuuta, keskiviikkoja kumpikin. Sama paikka, Novitan LankaDeli. Kellonaikakin voi säilyä ennallaan, mutta mikäli teille, ihanaiset kerholaiset, kävisi tuntia aikaisempi aloitus, toisin sanoen kello 16–18, ilmoitelkaa ihmeessä.

Kerhon nykykoko on juuri eikä melkein: meitä on ollut kummallakin kerralla kutakuinkin 14 tyyppiä. Useampaa tilaan ei mahtuisi. Siksipä olisikin mainiota, jos varmistelisitte mahdollisimman pikaisesti, olisitteko messissä ensi vuonnakin. Mukaan mahtuvat ainakin jo tutuiksi tulleet konkarit, mutta koska kaikki eivät pääse aina paikalle, vapaitakin tuoleja on. Että pankaahan postitellen, kiinnostuneet!

Viime kerralla juttelimme myös viikonvaihteen mittaisesta luovan neulomisen kurssista, jollaisella Nurjien Jonna oli ollut (kirjava huivi, kurssin tulos, näkyy muun muassa ensimmäisessä ja ylemmässä kuvassa). Lupaan lisätä sellaisen ensi vuoden ohjelmaan. Juttelimme myös mahdollisuudesta kokoontua esimerkiksi meillä: sekin onnistuu ja tulee saletusti tapahtumaan. Jos esimerkiksi käsityökättä kutkuttaa kunnolla, voisimme tavata kolmastikin kuussa – kerran meillä, kahdesti Novitassa. Lupaan tuupata siipan ja Sienan ovesta ulos. ;-)

Kiitos vielä kaikille kerholaisille kuluneesta kuusta. Takana on kaksi kertakaikkisen kivaa keskiviikkoa. Puss & kram!

My foreign readers, this post is about our knitting etc. club we have had for a month now. It will keep on going – we will have at least two times per month next year as well. I have to admit, this is the best club I've ever been in. ;-) Thanks to everyone involved.

10 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kiitos viimeisestä ! Eilinen ilta meni taas tuhertaessa alpakkalankani kanssa. Kutominen on kivaa mutta seura oli vielä parempaa !

MittaKoru-Elina kirjoitti...

Oli aivan mahtava keskiviikkoilta. Kiitos kaikille ompeluseuralaisille ja tää mama olis mukana myös ensi vuoden puolellakin:)

Jonna kirjoitti...

minna: kutominen seurassa on parasta! täytyy myöntää, että olen itsekin ihan ihmeissäni, miten mahtia se on! huipuin harratus ikinä!

elina: huippua! ensi vuoden puolella tavataan!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia kaikille viimeisestä! Tulisin mielelläni myös ensi vuoden puolella mukaan. Olen ihan aloittelija, mut haluan oppia lisää lisää lisää! Ja missäs sitä paremmin oppii kuin tuollaisten luovien koukkukonkareiden seurassa (oli meinaan niiiin hienoja juttuja tyypeillä tekeillä!). :)

T: Henna

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Tää tulis tammikuus. toi keskiviikko on meil vaan niin bad ku on P:n ridaus samaan aikaan, mut yritän kummiski:)

Kotoilija kirjoitti...

Kiitokset kerhoseuralle tästäkin osoitteesta. Ja komppaan, yllättävän superkivaa on ollut. Juuri joku päivä fiilistelin, miten mahtavaa on ollut saada uusi harrastus, josta oikeasti innostuu.

Tulen tammikuussakin ja yritän ehtiä neljään.

Jonna kirjoitti...

henna, weekdaycarnival & kotoilija: mahtia, nähdään tammikuussa! mä ilmoitan vielä tarkemmin tuon ajankohdan, eli siis sen, aloitetaanko neljältä vai viideltä. ja koetetaan saada semmoinen leppoisa viikonloppu järkkäiltyä asap. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Olen mukana tammikuussa! Nähdään!

-HannaHoo

Anonyymi kirjoitti...

Moimoi! On tää kyllä mahti harrastus! Harmi vaan kun muut hommat vähän häiritsee tätä... Mutta mukana ehdottomasti myös tammikuussa. Kiitos ja mukavaa joulua!

Marika

Jonna kirjoitti...

huippua, hanna ja marika. vi ses!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...