tiistai 10. tammikuuta 2012

Karamellimaa

Oijoi. KoKo-sarjan kepeästi vaaleanpunaiset ja -vihreät väritulokkaat ovat kuin karamelleja. Ja sehän sopii ihmiselle, joka on syönyt tänään puolikkaan mutakakun. Pastellisia mukeja saa muuten puolilitraisina. Se jos jokin on viimeinen sinetti ostopäätökselleni. Kahvia, paljon kahvia!

Arabia's KoKo series has two brand new colours: pale pink and mint. And I'm in heaven. Just a perfect combination which gives some hope in the middle of this freezing month. Way to go, Arabia!

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Vaaleanpunaiset on tooosi kivat! Ei muuta kuin shoppailemaan ;)

TIINA kirjoitti...

ihanasti rimmas, ku edellinen blogi jonka luin oli kanelimaa :D mutta että siis ihanoita! aivan kertakaikkiaan! harmi etten tarvii mitään, mutta jos menisin nyt naimisiin niin voisin ylimääräsen astiaston laittaa lahjalistalle :D

Jonna kirjoitti...

@ suvi: eipä tässä taida muu auttaa kuin kaivaa kuvettaan. :-) jos vaikka parit kahvikupit vain!

@ tiina: aika herkkuja kyllä! eipä mullakaan varsinaista tarvista ole, mutta ainahan kaappiin kahvikuppi tai kaksi mahtuu. :-)

Jonna kirjoitti...

Mulla on joku ihmeen vamma, että jos hankin uusia astioita niin niitä pitää olla ainakin kuusi, mielellään kaksitoista. Ostappa tässä sitten ex tempore yhtään mitään :D Mitään ei kyllä onneks tarttekaan.

Jonna kirjoitti...

@ jonna: mutta tuohan on juuri järkevää! meillä on sekalainen kasa kaikenlaisia arabian astioita. kääk, onkohan niitä mitään kuutta kipaletta... ei! :-)

Jonna kirjoitti...

Mut Arabiat sopii yhteen kivasti, vaikka niitä olis vähän erilaisiakin!

Kirpparilta löysin just samoja lautasia, mitä kannoin San Franciscosta kesällä. Nyt niitä on reilut 12... Sopii suurperheelliselle ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...