keskiviikko 21. elokuuta 2013

Haluan...


... enää harvakseltaan uusia tavaroita taikka vaatteita. Karsin niistäkin vähistä, joita kaapeissani säilön, ja koetan keskittyä oleellisiin.

Siis koetan. Voisin varmasti tulla toimeen ilman Marimekon uutta Taapeli-kangasta (1.), joka vetoaa kahden sahatyöläisen tyttäreen sellaisella tenholla, että oksat pois. Vaikka kiinnitinkin ensin huomiota kuosiin ja ennen kaikkea väreihin, tarina Jenni Tuomisen kuosin takaa rakensi tarpeelleni raamit: "Tilkkutäkkimäisessä Taapelissa kuljetetaan tukkeja metsän halki sahalle. Siellä sahuri sahaa tukeista lautoja, jotka asetellaan pinoihin eli taapeleihin kuivumaan kesää varten." Että Taapelia tähän talouteen, kiitos. Tyynyiksi ainakin ja vaikka verhoksikin yläkertaan.

Ja Herra Vuoka, pallomahainen maatiaiskattimme, arvostaisi, jos saisi kaksi uutta Muuton Restore-säilytyskoria (2. ja 3.) raapimapuikseen. Vanha vihreä saa kynttä joka päivä ja paljon. Ja kestää sen kaiken – mitä nyt nukkailee.

Mutta jos tässä aletaan oikein toden teolla toivoa, niin hyvät karamellinvalmistajat, minä RAKASTAN HOPEA TOFFEETA!

On my wishlist. Can't remember the last time I did this, it's been ages. I seldom need anything nowadays, it seems. But these things, the new Marimekko fabric and Muuto baskets, are must-haves. 

4 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Vaikeahan noita on olla haluamatta... :-)
HopeaToffee palaa kauppoihin syys-lokakuun aikana - eli toiveesi on selkeästi kuultu! (Tai muutaman muunkin suomalaisen toive...)

Laura kirjoitti...

Olipa miellyttävä Hopea Toffee -uutinen! Viimeksi viikonloppuna kaipailin sitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Jippii, mikä uutinen. Nyt tiedän, mitä pyykkituvan namikätköstä löytyy jatkossa. Ihanan nostalginen olo! Kiitos Jonna vinksitä! ;) tuikku

Jonna kirjoitti...

Ei kestä, Tuikku! :-) Täällä sitä odotellaan jo kieli pitkällä, milloinka saapuvat kauppoihin. Toivottavasti heti 1.9.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...