tiistai 21. joulukuuta 2010

Jotakin jouluisaa

Blogit pullistelevat jouluvinkkejä, joita katselen silmät kosteina. En liikutuksesta, vaikka voisin siksikin kyyneleen pari tirauttaa, vaan silmätulehduksesta, joka pullistuttaa luomiani kuin pomppulinnaa ja rääkkää rähmällä. Avasin silmäni tänä aamuna sormin, koska en saanut niitä muuten auki.  Kurkku- ja korvatulehduksesta en viitsi edes kirjoittaa, sanonpahan vain, että voisi sitä joulun alla muutakin tehdä kuin sairastaa.

En ole valmistellut juhlaa millään tavalla, mikäli sellaiseksi ei lasketa Marimekon Sanna Annukka -kortteja, jotka mätkäisin juuri magneettitauluun – sopivasti  Call of the Cuckoon viereen. Sain sen viime viikolla enkä malttanut pitää postipötkylässä. Patsastelkoon Ikean peruskehyksessä siihen saakka, kunnes maltan tuhlata maltaita kehystykseen... Vinkkejä?

Huomenna on kuitenkin hankittava joulukuusi. Se on kohta kolmevuotiaan toive numero yksi. Ja sitten virkkaan siihen muutaman pallon.

Haven't done anything for the Christmas. I hope I'll get my spirit up with these postcards from Marimekko. They are made by Sanna Annukka, of course. Just like my poster I got last week. Tomorrow it's time for a Christmas tree. My daughter's wish number one!

10 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Olen viettänyt monta joulua kipeenä, en tiedä säästyisinkö tänä vuonna, toivon. Miksi jouluna pitää olla aina kipeenä, stressi vai mikä ? No nyt olen ottanut niin rennosti kun vain mahdollista ja terve olen. Tsempppiä, ei kuulosta todellakaan mukavalta. Kaunis tuo taulu, muuten.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Meidän perheessä tuntuu olevan ihan perinne, että joku on aina sairaana. Viime ja toissaviikolla sairastettiin mahatauti, joten toivotaan että tällä kertaa säästyttiin muilta pöpöiltä. Kurkkuun kylläkin sattuu aamuisin niin, että saattaisi olla flunssakin tulossa.

Paranemisia!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Paranemisia!

Nalle kirjoitti...

Toivottavasti olo paranee jouluksi.
Ja taulu on ihana Ikeankin kehyksissä!

Jonna kirjoitti...

kiitos kaikille. ihan kuin jo helpottaisi kurkun kanssa. silmiin sattuu, mutta ovat kuulemma jo paremman näköiset, heh. :-) ja juu, taulu on ihana ikea-kehyksessäkin, mutta tahtoisin jotakin tammista... ja sitten olisi kaiketi tärkeää, että tuo printti ei olisi kiinni lasissa tai jotakin. (nimim. en tajua kehystämisestä mitään)

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi sinua..koita parantua :)

Kyl se SA vaan rulettaa. Ja sun joulutervehdys saapunee vasta joulun jälkeen :D hieman onkelmia toimitusten kanssa, joten tiukille vetää. Mutta tulossa on!

Viettäkää mukava ja ihana ja rauhallinen joulu koko poppoo!

Ps. onko kinkku ostettu :D?

Jonna kirjoitti...

Ostin tänään Marimekon alesta noita samoja Sanna Annukan kortteja. Ne aikoo päästä uuden kodin seinälle. Joulukuusi on koristeltu ja koti on kuin pommin jäljiltä. Tälläisinä hetkinä toivon enemmän kuin kovasti, että olisin minimalisti. Vaan en oo.

Paranemisia! Toivottavasti kuusi löytyy läheltä. Korjaamon kupeessa oli ainakin sellaisia polvenmittaisia myynnissä.

Jonna kirjoitti...

ruusuliisa: kiitos, silmät ovat vielä turvoksissa, mutta muut tulehdukset taitavat olla tipotiessään. koputan puuta. ;-) ja juu, joulukinkku on tulossa: sienan kummitäti paistoi– kotonaan, hih. ihanaista joulua sinne itään!

jonna: kuusi löytyi likeltä, tuosta fredantorilta. koristeita meillä ei ole, mutta löysin sentään valot. ;-) vihreät sanna annukat pääsivät meilläkin kehyksiin ja esille. ihania kortteja! jouluiloa koko perheelle. kuulemisiin & näkemisiin!

Kotoilija kirjoitti...

Voih, nyt sulla on toi. Aion pistää omani tilaukseen heti kun tili antaa myöten. Toivottavasti pian.

Jonna kirjoitti...

kotoilija: juu, nyt se tuli. ja onhan se kyllä hyvä hankinta. laita sitten kuvia omastasi, kun saat sen kotosalle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...