lauantai 20. joulukuuta 2008

Fatboy

Olen työstänyt viime päivät yhtä sisustusjuttua ja kierrellyt sen tiimoilta kauppoja. Vaikka Tampereen sisustustarjonta on vähänlainen verraten vaikkapa Helsinkiin, kätkee kaupunkimme sisuksiinsa pari helmeä: Aleksanterinkadun Design Boulevardin ja Hämeenpuiston perinteikkään ID:n. Piipahdin jälkimmäisessä tänään.

Olisin tahtonut kaapata kainalooni yhtä sun toista, kerron niistä tuonnempana, kunhan saan säästetyksi jokusen satasen ja saan ne kotiini. Ne sisustustavarat, siis.

Yhdeltä kiusaukselta en voinut välttyä. Tilasin meille mustan Fatboyn. Koiramme ovat omistaneet ruskean version vuoden pari, mutta meiltä sellainen ihmisversio on puuttunut.Fatboy on säkkituoli. Ei kuitenkaan perinteinen, nahkainen pussukka, jollaisen mäkin sain ala-asteikäisenä joululahjaksi. Jukka Setälän suunnittelema tuote on PVC-päällisellä varustettu nylonmöhkäle, jossa passaa pönöttää.Voisinpa veikata, että siitä tulee istuin, jonka käytöstä kisaamme kaikki kolme. Mä aion pyhittää tammikuiset iltani lukemiselle. Fatboyssa.

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...