tiistai 13. tammikuuta 2009

Hopen hääkolttu

Astelin pari kesää sitten avioon mustassa mekossa. Mustassa olen juhlinut sitten veljeni ylioppilasjuhlien (ne olivat kymmenkunta vuotta sitten). Enkä aio väristä poiketa. Se on oikeastaan säästäväisyyskysymyskin: Koska kalaaseja on koko tavalla harvakseltaan, ostan mieluiten mekon, joka kestää aikaa. Simppeli leikkaus puolustelee paikkaansa sekin.

Veljeni häät ovat vasta kuukausien kuluttua, mutta kaukaa viisas katsastaa talviset alennusmyynnit. Mähän en tähän sakkiin kuulu, koska olen selannut sivustoja luvattoman laiskasti.Hopen valikoimista löytyi joka tapauksessa tällainen mekko. Mitäs tuumitte, löisittekö roponne likoon Spencer Dressin puolesta? 

2 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Tosi kivannäköinen, klassinen with a twist, mut onks toi oikeesti 100% polyesteriä? Se mua mietityttää. (se toinen väri on cuproa, wtf on cupro?!?)

Kuten arvata saattaa, klikkailin tonne Hopen sivuille ja aloin taas haluta vähän kaikkee.

Spots kirjoitti...

jeps, tuo lötkö twist muakin kiehtoo. mulla on yks 12 vuotta vanha polyestermekko. se on palvellut etenkin tällaista silittämistä karttavaa hyvin. mutta tuollaisessa pitkähihaisessa saattaa tulla kesällä kuuma. siksi kai se talvista mallistoa onkin. ;-) mutta joo, hopelta kelpaisi moni muukin pukine... yks takki ja yks jakku ja yks neule...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...