sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Flamp kunnioittaa luontoa

Ruokailutilaamme on valaissut syyskesästä saakka Design Boulevardista löytämäni Flamp.Barcelonalaiset Flampit valmistetaan luontoa kuulostellen ja kunnioittaen: pahvisilla kuorilla verhottu valaisin on kierrätettävä. Meidän Flampimme sisuksissa loistaa energiansäästölamppu – kaikin puolin kelpo kombinaatio.Simppeli Flamp herättää hyväntuulista hämmennystä. Olohuoneemme huutaa sekin omaa Flampiaan, ehkäpä sellaista mustalla pahvilla päällystettyä. Eikä se muuten edes maksa paljon, muutaman kympin muistaakseni.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, tämä on tosi hieno! Himoitsen oman olohuoneeni nurkkaan samanlaista.

-Ellu-

Spots kirjoitti...

mäkin tykkään siitä kovasti. suosittelen käyntiä aleksanterinkadulla. :-) nuo pahvikuoret ovat aina joko valkoisia taikka mustia, mutta lampunmuotoinen kuori voi olla vaikka oranssi. mä luulen, että jokaiseen kotiin löytyy sopiva väri.

Sanna kirjoitti...

Löysin jotain kautta kiertoteitse blogiisi ja olen ahminut kaikki postaukset. Pidät samantyylisistä asioista kuin minä, joten blogistasi olen saanut julmetun määrän inspiraatiota! Kiitos siitä! Jatka samaan malliin!

Spots kirjoitti...

kiitos, sanna! piristit kummasti vatsatautisen sunnuntaita. :-) ja jeps, mä koetan jatkaa samaa rataa. palailen asiaan taasen pian.

Sanna kirjoitti...

Sinäpäs se piristät kuules mun päiviä osuvilla, nasevilla ja hauskan ironisilla teksteillä, aiheilla ja kuvilla. Mun pitää varmaan pistäytyä Tampereelle joku päivä (olen asunutkin siellä muutamia vuosia..) ja hakeutua sun suosikkiliikkeeseesi-vaikuttaa nimittäin aika mahtavalta ;) Paranemisia!

Esba kirjoitti...

Ihana tunnelma! Näyttää Kodilta, isolla K:lla :D

Sugar Kane kirjoitti...

Hei mahtava toi Flamp, mäkin taidan hankkia semmoisen! Kiitos ideasta!

Spots kirjoitti...

esba: kiitti. talvisin tuota tunnelmaa on helppo loihtia, kunhan sörkkii kynttilöitä sinne tänne, mut saas nähdä, miten kesällä käy. :-)

sugar kane: kannustan flamp-kaupoille. ja kiitän muuten syvästi sua nilkkurivinkistä. aijai sentään, totean ja hykertelen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...