sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Ostoslistani kärkeen...


... kiilasivat juuri Acnen Pistol-saapikkaat, kiitos Ebba von Sydow'n, jonka blogia olen parina viime päivänä lueskellut. Edellisestä kerrasta on kuukausia (hyvä niin, koska huomasin himoitsevani muutamia muitakin blogissa mainittuja juttuja...).

Saapikaskokoelmani on kattava, mutta sieltä puuttuvat mustat perussaappaat, sellaiset korolliset. Pistoleissa olisi saapikasta seuraaviksi vuosikymmeniksi – sillä hinnalla saa ollakin. Aloitan operaatio säästämisen (ja tyydyn sillä välin esimerkiksi violetteihin Biancon bootseihin, jotka olivat Ideaparkissa 70 prosentin alessa. Saatoin ostaa jotakin muutakin, mutta siitä lisää kenties huomenna... Tässä kaamoksessa ei kuvaus onnistu.)

Mutta hei, omistaako joku teistä Acnen Pistolit? Kokemuksia?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En omista, mutta vinkkinä kerron, että www.modette.se-sivulta löytyy "kirppis" = Modette Market, jolla on myyty Pistol saapikkaita useampaankin otteeseen. Jos siis haluat liikkeen hintoja halvemmalla...

Spots kirjoitti...

anonyymi, kiitos vinkistä. kysyin kenkiä jo acnelta, mutta kokoani saa vasta syksyllä. siksipä nuo käytetyt kyllä kiinnostavat! löysin jokusia traderastakin, mutta ans kattoo nyt. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...