maanantai 9. maaliskuuta 2009

Sattumankauppaa

Honey Junkien kisakysymys on mietityttänyt mua aamusta alkaen. Jos saisin toivottavasti kohta koittavan kevään kuluessa vain yhden vaatekappaleen, se saattaisi olla nahkatakki, ehkäpä se The Greendressissä sovittamani jumalainen (ja jumalattoman kallis) yksilö.

Suurin tarpeeni kohdentuu kuitenkin Filippa K:n merinovillatakkiin, siihen ehjään versioon... Tarvetta ei tarvitse enää potea päivä- taikka kuukausikaupalla, sillä junailen huomenna Helsinkiin jutuntekoon.Olin aikeissa etsiä klassikkotakin kuvan, mutta päädyinkin mekkojen pariin. Tsekatkaapa tätä Filippa K:ta - pitkähihainen mekko pelastaisi monet (meikäläisen tapauksessa kaikki...) syys- ja talvikekkerit. Sen saisi SSensestä reippaalla alennusprosentilla.

4 kommenttia:

Esba kirjoitti...

On hieno! Katoin myös noista Designers Remix -mekkoja. Toooosi ihania... Mä ottaisin tän! http://www.ssense.com/Designers_Remix-Women-Evening_Dresses/Designers_Remix_Showgirly_Black_Dress/8359&os=1

suhmura kirjoitti...

Upean näköinen mekko, mutta vain kuivapesu... Oon tosi laiska ja nuuka käyttämään pesulan palveluita, joten sen vuoksi jäisi mekko hankkimatta.

 Roxy kirjoitti...

Wow, toi on upee!

Spots kirjoitti...

esba: ei paha tuo sunkaan valintasi. tykkään!

suhmura: sama vika meikäläisellä, mutta kuivapestävän juhlakoltun kanssa mä kaiketi selviäisin... ehkä. ;-) sitä tulee käytettyä niin harvoin. (toisaalta, enpä mä ole saanut yhtä villakangastakkiakaan pesulaan yrityksistäni huolimatta. ties vaikka tsemppaisin huomenna. hmmm...)

roxy: jep, mä tykkään tuollaisesta eleettömästä tyylikkyydestä, etenkin juhlamekoissa. koetan hankkia sellaisia, jotka näyttävät hyviltä vielä vuosienkin päästä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...