maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kalevalaa keittiöön

Vietin viikonloppua Helsingissä. Kaupoilla en käynyt – paitsi Marimekossa. Olen kai kertonut aiemminkin, että slaavilaisessa estetiikassa on sitä jotakin. En kaiketikaan pukisi sitä ylleni, mutta kotiimme se on enempi kuin tervetullutta.Että tervetuloa vain, Sanna Annukan kernikangas. Se tulee tarpeeseen, sillä sapuskaa suuhunsa lusikoiva (totta maar itse!) Siena sotkee. Huomenna haen pöydän päälle kimpun kukkasia. Verhoilijakin soitteli, että sohva on valmis. Kyllä se koti tästä kaunistuu, pikku hiljaa.

9 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Olen ihan heikkona noihin Sanna Annukan kuoseihin, tuo pöytäliina on tosiaan komea, ihanan raikas. Itse en ole saanut hommattua vielä yhtään tuota kuosia.

Anonyymi kirjoitti...

Ja valkoinen karvalankamatto on edelleen pöydän alla :-) Viittaan siis taannoiseen pohdintaani omatoimisen syömisen ja maton yhteensopivuudesta. Miten on sujunut?

Tiinakaisa kirjoitti...

näyttää sopivan hyvin tuo kangas teille! mukavan fressi. tuo sanna annukan kuosi on kiva, mutta en oikein ole lämmennyt niille ympyräisille kuvioille (sini-oransseja jne).

piitzi kirjoitti...

Tosi kiva!!! Mii laiks!

Spots kirjoitti...

riehu: samma här. harmittelin hetken, koska tuota kernikangasta ei löytynyt mustavalkoisena, mutta passaa tuo sinivalkoinen. se on juurikin raikas, kuten kirjoitit. :-)

anonyymi: heh, joo, siellähän se vielä. se omatoiminen syöminen on vielä sen verran harvinaista, että matto on pysynyt kohtalaisessa kuosissa. mutta kohta se pitää kuskata pesulan kautta kellariin. ;-)

tiinakaisa: kiits. mäkin tykkään nimenomaisesti tästä kuosista, mutta sekin jäänee nyt tähän, sillä verhoja en aio tuosta pykätä. näin kyllä semmoisia metallipurkkeja, joihin voisi piilotella kahvia...

piitzi: kiva ja käytännöllinen. :-)

Lili kirjoitti...

Jee, ihana pöytäliina ja kohta uusi sohva. Laitathan tänne sitten kuvia, olis muutenkin tosi-tosi-tosi kiva nähdä teidän kotia enemmänkin täällä :)

tiina kirjoitti...

Tuo on kyllä nätti kuosi. Ite mietin, että joskos tekis tosta takin, mutta voisin loistaa liikaa Hämeenkadun varrella... :D olisin liian raikas takissani :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan sun sisustusmaku ja vaatemaku ovat eri maailmasta mutta tekee sinut mielenkiintoiseksi kun kaikki ei ole samaa linjaa :)

Kiva blogi!

Spots kirjoitti...

lili: sohva saapui tänään. :-) kunhan saan tuon vanhan tieltä pois, kuvaan tulokasta. kotikuvia on luvassa muutoinkin, odottelen paraikaa yhtä pientä olohuoneen piristäjää (mustaa, tietty).

tiina: tee ihmeessä! sulle sopisi sellainen takki. :-)

anonyymi: kiitos, kiitos. musta on mukavaa, jos joku pitää meikäläistä mielenkiintoisena. itsestä tuntuu monesti muulta. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...