sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Mistä mustat nilkkurit?

Matkasin tänään (tai oikeastaan eilen) Turkuun. Siippa soittelee täällä levyjä, mä tusaan töitä hotellihuoneessa. (Ja saalistelen siinä samalla mustia nahkanilkkureita...)Kerkisin kiepahtamaan Hansa-keskuksessa. Koetin Vagabondilla kuvan nauhallisia nilkkureita, jotka olisivat kaikin puolin passelit – lukuun ottamatta nauhoja. Ja avonaista kärkeä. Sanokaapa, mistä mä löydän samansorttiset mutta simppelimmät? Asosin verrokit miellyttävät malliltaan mutta eivät matskultaan. Eikä 12-senttinen korkokaan ole pelkkää plussaa...Testasin myös Tiger of Swedenin nilkkureita (jeps, kuvassa näkyviä), mutta mustia. Ne olivat siippani suosikit, mutta hinta oli korkeahko...

Muita vaihtoehtoja?

7 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Ja missäs täällä siipan soittelua pääsis kuulemaan? :) Vai soiko soitto siis vain eilen..?

Oton ja Oivan päiväkirja kirjoitti...

Iih, ihania kenkiä! Pitäisi päästä kokeilemaan noita jossakin ihan kunnolla ja testata, pystyykö niillä kävelemään. Mä tykkään noista ekoista ehkä eniten, nauhatkin on kivat, mutta avonainen kärki ei sovi munkaan jalkaan...

Spots kirjoitti...

duussi: voi damn, soitto soi vain eilen siellä turun klubilla...

o & o: ekoilla pystyy kävelemään, samaten vikoilla. numeroa kaksi en siis ole koettanut. mutta hei, tsekkaapa ne vagabondin voltit. mä veikkaan, että sä voisit tykätä niistä. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Viihtyykö teen lapsonen katselemassa kenkiä?

Spots kirjoitti...

anonyymi: kyllähän siena seurassa viihtyy, mutta harvemmin sitä tulee lapsen kanssa kaupoille lähdettyä. koetan keskittää hankintani lounastunteihin. nettikauppoja katsastelen iltaisin, kun lapsonen on käynyt nukkumaan. kun on päivät töissä, haluaa omistaa illat pienelle.

patentti kirjoitti...

Vagabondilla löytyy samanmallisia ilman nauhoja ja avointa kärkeä, tai ainakin löytyä vanhoissa mallistoissa, olin näkevinäni huuto.netissä.. Kannattaa kaivella siis :)

Spots kirjoitti...

patentti: joo, koetan katsastella huuto.netiä sillä silmällä. kunpa tärppäisi! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...