torstai 30. heinäkuuta 2009

Lehdille tai leluille

Lelut ovat lapsen kehityksen kannalta tärkeitä, mutta myönnettäköön, että kaikki ne Barbapapat, Muumit, Briot ja Legot ottavat joskus kupolista, etenkin, kun niiden päälle astuu paljain jaloin. Tarvitsisimme kookkaan korin, jonne leikkikalut voisi päivän päätteeksi viskata.

Toisaalta korissa voisi säilöä myös mutsin lehtiä. Myin kaikki lehteni, kun muutimme – säilytin pelkät Living etc:t. Mutta mihin seepra raidoituksestaan pääsee: Tukholman-kotiamme koristaa jo lehtipino poikineen.Ruotsalaisen Korbon metallikori on kutakuinkin 80-vuotias klassikko. Se kelpaisi meikäläiselle. Entäs teille?

7 kommenttia:

suellen kirjoitti...

Ihana!! Minkä kokonen toi on?

Tiinakaisa kirjoitti...

Ihanuus! Tännekkin yksi (tai kaksi!) .. menisi hyvin kylppärissä shampoo yms puteleille ja olkkarissa lehtisäilytykseen. Saakohan noita Suomesta? ja paljonkohan maksaa. Toisaalta Tukholmasta saisi varmaan halvemmalla.. ehkäpä syksymmällä vielä reissu meren yli mm. koria hakemaan ;D

scaredy-cat kirjoitti...

Kelpaisi kelpaisi! Nimenomaan lehdille, tai sitten kun mulla on se asunto, jossa on kaakeliuuni, puille. (Tosiasiassa haaveilen 50-luvun talosta, koska se haave on paljon helpompi toteuttaa kuin joku jugend-talossa sijaitseva kakluunilla varustettu kämppä...)

Spots kirjoitti...

suellen: i totally agree, ihana! tuo kori taisi olla halkaisijaltaan noin 48-senttinen, korkeutta oli jotain 35 senttiä. muistaakseni. mutta variaatioita on.

tiinakaisa (ja suellen ja scaredy-cat): korboja saa suomestakin, ainakin mistosta, josta tilasin myös string-hyllyni. tsekatkaapas www.misto.fi. :-)

jari kirjoitti...

Itse olen menettänyt sydänmen Asplundin tuotteille. Ja niiden valikoimaan kuuluu yllättys-yllätys myös kori, Code Basket. Kun vielä keksisi oikean syyn ostaa niistä pienin malli. Olen näes muutaman vuoden yrittänyt hankkiutua eroon turhasta ja vain todella tarpeeseen olen ostellut uutta.

Asplundissa palvelee asiakkaita toinen omistajaveljes Mikael, ja palvelu on sen mukaista.

Lili kirjoitti...

Kelpaisi! Ja se suurempikin versio ottettaisiin suurella lämmöllä vastaan!

Kuis sun (ja mun) elämäsi saappaat, jokos olet niillä kotikaduilla kävellyt?!

Spots kirjoitti...

lili: en vielä, en vielä. mutta jos köpsin niillä viikonloppuna, lupaan tapahtumasta kuvan jos toisenkin. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...