perjantai 31. heinäkuuta 2009

Pastellinen paahdin


Graafikkomme metsästi pari päivää sitten pinkkiä paahdinta lehteemme ja löysi sellaisen lopulta Ambiente Directistä. Olisi saattanut olla parempi, jos ei olisi löytänyt, sillä saatan köyhtyä kohta liialti...Dualitin paahdin on kuin karamelli, jonka kelpuuttaisin keittiöömme alta aikayksikön. 1950-luvusta kielivä muoto on pelkkää plussaa, leikkisyydestä puhumattakaan. Mintunvihreä on varsin viehättävä sekin... Ja värejä on myös muita (metalli lienisi se varmin valinta...).

Siippa liputtaa pinkin puolesta (!). Mitäs te tuumitte?

5 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Mulla oli tuo ihan hopeanvärisenä.. mikä se on, harmaa? :D No kuitenkin. Hyvä oli paahdin kunnes rikki meni! Ja äärest söpöjä nuo värilliset! Hajoaispa tuo nykyinen peruspaahdin pian.. :D

scaredy-cat kirjoitti...

Tuo onkin hyvä ehdokas sitten, kun siskolta peritty minipaahdin heittää henkensä! Värin valinta kävisi vaikeaksi, mutta kieltämättä tuo pinkki on tosi söpö!

Anonyymi kirjoitti...

Ota varma eli harmaa. Olen oppinut vuosien ja eri kotien varella että kalliissa asioissa varmuus kannattaa.

Zana kirjoitti...

Pinkki! I vote for pink! :)

Spots kirjoitti...

duussi: kestikö sun dualitisi kauan, siis vuosia? mä olen niin lopen kyllästynyt tavapaahtimiin, jotka räjähtävät alta vuoden...

scaredy-cat ja zana: niinpä, pinkki on söpöisä. ja leikkisä!

anonyymi: edelliseen kommenttiini viitaten: jokin tuossa värillisessä viehättää, kaiketi se leikkisyys. minen oikein jaksa vakavaa sisustamista, vaikka ymmärrän enempi kuin hyvin pointtisi. pohjaan ostopäätökseni monesti siihen, kuten vasta tilaamani päiväpeitteenkin suhteen. tykkäsin turkoosistakin, mutta ajattelin, että saatan siihen kyllästyä. mutta pinkki on pinkki, mustaakin rakastavan mielestä. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...