torstai 2. heinäkuuta 2009

Sadepäivän varalle

Elohopea kohosi yli kahdenkympin aamukahdeksalta. Nyt, kahtatoista tuntia myöhemmin, mittari kökkii miltei kolmessakympissä. Olen sulaa (ja siksipä vetelin juuri pienen pönikän Ben & Jerry's -jäätelöä. Kohtalaisen hyvää se macadamia-suklaasörsseli...)Keliä silmällä pitäen kenkähaaveeni on vähintäänkin kummallinen. Kun sateet saapuvat – ja nehän saapuvat tuota pikaa, tuumii kaltaiseni sääpessimisti –, kannan kotiin tanskalaisen Ilse Jacobsenin kumisaappaat. Reikäiset roosat hait lensivät Tampereella roskiin.

Ai niin, pakko hehkuttaa: kuukausi pari sitten hankkimani Keds-tennarit ovat taivaalliset! Valkoiset väriläiskät ovat piristäneet tummanpuhuvaa pukeutumistani. Jos omistaisin vaaleat liivit, voisin pukeutua myös valkoisiin t-paitoihin. Kohti kartsaa, siis. Ehkäpä huomenna työpäivän päätteeksi.

(Terveisiä muuten sieltä työmaalta. Olen kahden päivän jäljiltä kuin hoomoilanen, mutta semmoistahan se on. Huomenna vartun viisaammaksi. Kai.)

3 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Noi on ihanat!!!! Itselläni on vain matkittu malli, sen ruotsalaisen kumpparivalmistajan. En edes muista nyt nimeä.

Esba kirjoitti...

Ai niin ja just samanlaiset Vansit ajattelin ostaa NYC:n reissulta parin viikon päästä. Ja saavat ehkä jotkut toisetkin valkoiset ihanuudet kaverikseen!!!

Spots kirjoitti...

esba: mä oon kohtalaisen kade tuosta nykistä. :-) kävin siellä 2000-luvun alkupuolella, mutta talvisaikaan. sinne on pakko päästä uudestaan. ehkä ens keväänä, kun työt täällä tukholmassa päättyvät. (vaikka ekaksi suuntaan jonnekin lämpimään lepuuttamaan aivojani...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...