lauantai 4. heinäkuuta 2009

Teevaunu?


Meikäläiselle täysin tuntematon mööpeli, teevaunu, singahti sekin silmilleni Svenskt Tennin sivuja selatessani. Herra Frank on kunnostautunut myös muissa kuin kangaskuoseissa. Hyvä sylvi sentään, tämä teevaunu (rakastan tuota sanaa!) hipoo täydellisyyttä. Too bad, sillä sen tähtitieteellinen hinta on jotakin muuta kuin täydellinen. Ehkä joskus, esimerkiksi sitten, kun mieheni pykää menestysbiisin tai Siena voittaa Wimbledonin tennismestaruuden...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno vaunu! Voisin kuvitella miten ihana tuohon olisi laittaa muutama kirja, kippo jne.

Siitä ikean vuodesohvasta josta postasit joku aika sitten. Onko hyvä vuodesohvana? Onko helpoo levittää ja mahtuuko todella nukkumaan kaksi aikuista?

Nella

Spots kirjoitti...

sanopa muuta, nella. kirjoja, kupponen teetä ja kynttilöitä... tuollainen vaunu on saatava - vaikka sitten teetettävä käsistään taitavalla isällä. ;-)

vuodesohvaa on testattu nukkumismielessä kerran, meistä se oli hyvä hankinta. en mä sitä varsinaiseksi sängykseni hankkisi, mutta tilapäismajoitukseen se on kertakaikkisen kelpo kaluste! levittäminen on simppeliä, sohvaan voi säilöä kaiken lisäksi vuodevaatteita, ja kaksi aikuista mahtuu mainiosti. kantsii kyllä käydä katsastamassa ikeasta.

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Suosittelen sulle sellasta kirjaa (ellei sinulla sellaista jo ole)kuin Decorative Art 50's, kustantaja on taschen. Kirja ei maksa paljoa ja on täynnä mitä upeampia huonekaluja,kankaita etc. tuolta ajalta.:)

T: Hard Beat Kaisa

Spots kirjoitti...

kiitti, kaisa! mulla on taschenin vanhoista mainoksista kertovia kirjoja, mutta ei ainoatakaan huonekaluopusta. vinkki tuli tarpeeseen. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...