tiistai 11. elokuuta 2009

AnnaO vol. 2


Taloutemme toinen AnnaO-päiväpeite on valkoinen. Ensimmäinen, se Suomeen säilöön jäänyt, on musta, mikä ei teitä yllättäne...

Uusi peite ajaa asiansa: hankin sen ennen muuta elävöittämään makuuhuonettamme, joka on muutoin varsin stabiilia sorttia. Pienessä huoneessa ei kalusteita kieputella. Jos tilaa olisi enempi, sijoittaisin sängyn keskelle huonetta. Siinä peitekin pääsisi oikeuksiinsa. Nyt toinen puolisko jää seinän ja runkopatjan väliin.AnnaO-tekstiilien parasta antia ovat värit. Ja jos värikylläisyys pistää pään koetukselle, peiton voi aina kääntää. Toinen puolisko on yksivärinen. Peite on muuten kaiken kukkuraksi kevyt. Se on kohtalaisen tärkeää, jos täkki on 270 x 270 -senttinen. Samankokoista paksua versiota ei tuosta vain heitellä sängyn päälle.

4 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Todella kauniit värit! Kesä jatkuu!

Joy kirjoitti...

On se kaunis <3, tuossahan olisi hyvä iltapuhdetyö ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, ihana päiväpeite! Minkä hintainen se mahtoi olla?

e

Spots kirjoitti...

e, tuo parivuoteen peite maksoi 1 695 kruunua, kutakuinkin 150 euroa tai alle. tilasin suomessa asuessani samasta ruotsalaiskaupasta mustan version, muistaakseni postikuluja ei tullut kauheasti päälle. ja länna möblerin toimitukset ovat nopeita! suosittelen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...