keskiviikko 5. elokuuta 2009

Jos...


... olisin saappaita vailla, sujauttaisin Stella McCartneyn saapikkaat mietintämyssyyni. Mutta kun en ole.

Kuva: Yoox

5 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Oijjoi, eikä varmaan maxa paljoo... Onneksi tyylimedia-alalla on niin huikeet liksat! Ainakin avustajilla, vai kuin???

Haluaisin päästä saappaita hipelöimään, mua kiinnostaa Stellan käyttämät "vegaaniset matskut", niiden tunto ja kesto. Pakkohan niiden on hyviä olla?? Oletko törmännyt noihin ihan elävänä siellä läntisessä ihmemaassa?

Spots kirjoitti...

halvemmalla irtoavat kuin pistolit, hinta taisi kieppua 270:n tienoilla. että kyllä sä yhdellä jutulla ainakin parit semmoset saat. ;-)

livenä en ole kenkiä nähnyt. ihan vain kuvasta käsin kuolannut. mä toivon, että stella kiinnittää laatuun tarkkaa huomiota. etteivät pääse nahkaa käyttävät kilpailijat irvailemaan. mutta pitäisi päästä hipeltämään, juu.

Sugar Kane kirjoitti...

Hah, puoli-ilmaista!

Stellan lesti on kuulemma aivan ihana, ja epäilemättä matskutkin ovat - mä olen hipelöinyt joitakin Margielan (muistaakseni) vege-kenkiä, ja ainakin niiden tuntuma oli superhyperihana, ei tosiaan voi verrata muovi-tai kangaskenkiin. Luulis, että tuollaiset tulevat hoito-ohjeiden kanssa - hyvä nahka vaan on hyvin hoidettuna niin ylivertaista palautumisen suhteen, mikä on tärkeää väistämättä tulevassa rännässä ja loskassa.

Ellu kirjoitti...

Oih, nää on kyllä rouheet. Mä (joka en tiedä mitään merkeistä tai suunnittelijoista) tykkään kyllä muistakin McCartneyn vaatteista, monet niistä ovat aika kivan näköisiä.

Spots kirjoitti...

sk: totta turiset. mä olen loskilla melkoinen kengänsäästäjä: en raaski käyttää ykkösiäni. silloin mennään kumisaappaissa tai numeroa liian suurissa consseissa, joihin mahtuu villasukka (ja jotka siis kastuvat poikkeuksetta...).

ellu: mä olen jo alkanut pohtia, olenko sittenkin yksiä (tai siis kaksia, ne harmaat pistolit on pakko saada) saapikkaita vailla... ;-) jepulis, mccartney taitaa kyllä hommansa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...