keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Harmaa on lempivärini, sen yhden jälkeen

Harmaat saapikkaat ovat piinanneet päätäni siitä saakka, kun kohtasin harmaat Pistolit. Acnen täydellisyyttä silittelevissä saappaissa on vain yksi mutta – se hinta.Ystäväni S löysi kotimaastaan Saksasta Görtzin matalat saappaat. Taitanen tilata sieltä samanlaiset... Kokomustat pukimet piristyisivät kummasti harmailla kengillä!

5 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Ah ja voih, noita kenkiä! Itse löysin Pariisista viime vuonna täydelliset Gerard Darelin harmaat saappaat, mutta jätin ne ostamatta hinnan takia. Ja vieläkin kaduttaa...

Spots kirjoitti...

tuuli, tiedän tunteen.jos jokin kolahtaa ja mietityttää vielä viikon parin (saati vuoden) päästäkin, se kuuluu saletisti pakko saada -kategoriaan. :-)

Smilla kirjoitti...

Oletko tutustunut Mentorin saappaisiin, hyvä laatuiset, istuvat, tyyliltään varmasti sinulle sopivat. Minulla on viimevuotiset harmaat saappaat säännöllisessä käytössä. Hinta ok - harmaat saappaat ovay olleet yllättävän monikäyttöiset.

scaredy-cat kirjoitti...

Ihanan väriset! Ihastelin viime talvena jossain näkemiäni harmaita saappaita, jotenkin ne vain ovat alkaneet houkuttaa enemmän ja enmmän.

Spots kirjoitti...

smilla: en, mentorit ovat mulle uusi tuttavuus. täytyykin käydä googlailemassa. kiitos vinkistä. :-) mä odottelen jo omia harmaita saappaitani, veikkaan, että ne päätyvät syksyn muita jalkoihin moneen otteeseen.

scaredy-cat: niinpä! ystäväni sanoi, että kengät näyttävät paljon makeammilta livenä. odotan innolla niiden kohtaamista - ne lentelevät mulle lähiaikoina saksasta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...