torstai 17. syyskuuta 2009

Ihanaa Ikeasta – taas


Aion matkata lokakuun 1. Ikeaan. Lotta Kühlhornin kertakaikkisen mahtavat Annamoa-kankaat päätyvät silloin huonekaluketjun hyllyille. Tyynyjä, tyynyjä, tyynyjä, taulu ja päiväpeite – lapselle, bien sûr. (Ja mutsin silmäniloksi.)

4 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Näyttävät kyllä suloisille. Saiskohan niitä Suomestakin... Saispa. :) Meijän sillisalaattiin mahtuis! :D

scaredy-cat kirjoitti...

Bongasin nuo juuri hetki sitten parin blogin kautta, ja aivan ihania ovat! Suosikkini on tuo lattialla oleva lintukangas. Nyt sitten pohdin, katsoisinko oikeasti noita kankaita kotonani - pahus kun ei ole lastenhuonetta! :)

Spots kirjoitti...

tiina: kyllä mä luulen, että niitä saa suomestakin. ovat kyllä kerrassaan suloisia. tahtoisin sienalle ainakin tuota sinistä kangasta. ja sitten vihreää kettukangasta... ajattelin ommella päiväpeitteen.

scaredy-cat: lastenhuone helpottaisi kummasti sisustamista. siellä saisi sotkottaa värien kanssa. ajattelin kuitenkin, että muutoin vaaleaan kotiin sopii muutama väriläiskäkin. ja ainakin sitten seuraavaan kotimme. :-)

Tiina kirjoitti...

Toivottavasti täältäkin sais. Itse kun tein juuuri päiväpeitteen ja siihen tuo oliski ihanaa, niin pittää koittaa keksiä jotain muuta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...