maanantai 21. syyskuuta 2009

Lapikkaat ruotsalaisittain


Talvesta ei näy vielä vilahdustakaan, mutta tekipä mieleni tutkailla ruotsalaisia lapikasmarkkinoita. Olen halunnut perinnepuutseja pitkään, mutta viimeistään viime marraskuussa kuumeeni äityi pahanpuoleiseksi – kiitos Ellun ja Ellun suomalaisten lapikkaiden.

Kotimaiset versiot ovat kiven alla, mutta ruotsalaisia Keroja saa vaikka vuoden läpeensä. Kertakaikkisen kiehtovat kengät, jotka vaikuttavat niin pehmoisilta, että voisin vaihtaa lituskaisen tyynyni lapikkaisiin.

Malleja on muuten muitakin. Asusteita kanssa.

P.S. Vielä yksi muutos ulkoasuun. Jätän palstan oikean reunan tästä edespäin tasaamatta. Liehu kunniaan.

3 kommenttia:

Sussu kirjoitti...

Voi jestas! Jos en olisi juuri ostanut yksiä talvisaappaita, hankkisin tuollaiset saman tien. Olen metsästänyt lapikkaita puoliaktiivisesti huutiksesta, mutta nuo ovat kyllä aivan täydelliset. <3

Piksi kirjoitti...

Mää näin kerran (olisko ollut 2-3 vuotta sitten) helsingin sokoksella punaiset lapikkaat. Jonkun kotimaisen valmistajan olivat. Kärki oli hieman pyöreämpi ja modernimpi. Jäivät mieleeni ja ovat kummitelleet mielessäni aina pakkasella. Ja nyt tuli taas mieleen, täytyypä googlata, jos vaikka niitä olis vielä tarjolla jossain.

Spots kirjoitti...

sussu: no näyttävät ainakin täydellisiltä ja sellaisilta, jotka sopisivat vähän asuun kuin asuun. mulle iski näiden myötä hirveä hinku ruotsin lappiin. :-)

piksi: kerro, jos löydät lisätietoja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...