lauantai 19. syyskuuta 2009

Tarvitsen talvitakin...
... ja jos olen jonakin syyspäivänä varoissani, käyn koettamassa Hopen kaunotarta. Se maksaa maltaita, mutta kelpaisi klassisuutensa takia kaiketi iäisyyden. Mittakin on kaikin puolin passeli, justiinsa polven yläpuolelle – toivottavasti myös 164,5-senttisellä. Kookas kauluskin viehättää, mutta parasta takissa on sen selkäpuoli. Aijai, olen myyty.

Entä te?

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Me like! Uskaltaakohan sitä edes Hopen sivuille mennä??

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: sinne vain! hopen valikoima on onneksi aikas suppea. ;-)

Mikko kirjoitti...

Himoitsin saman takin miesten versiota jo viime syksynä, mutta odottelin alennusmyyntejä. Ja eihän sen hinta sitten tippunut! Tiesivät tehneensä klassikon.

Spots kirjoitti...

mikko: heh, alea on siis turha odotella. tässä on kai pakko toivoa, että takki ei istu päälle tms. eipähän ainakaan harmita yhtä lailla jättää sitä kaupanhyllylle... on se hinta vain aikas paha, dammit.

Piksi kirjoitti...

Mistä sää aina näitä ihanuuksia keksit. Onneksi oma talvitakkientarve tuli juuri täytettyä, toistaiseksi. Ensi talvena/alesta saa sitten ostaa villakankaisen version. Tuo malli näyttää pitkän päällä hyvältä, mutta tiedän, että 160 cm pitkältä näyttää huonolta, jotta ei tartte edes harmitella. Mutta ihana on.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...