keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Eames-fanilleUusi Living etc (mikäpä muukaan?) esitteli uutukaisissaan Eames-ihailijoita kenties kiehtovan tyynyn – meille tuollainen turkoosi saisi matkata milloin vain... Ja vihreä.

Limited edition (onko sille jokin järkeenkäypä suomenkielinen vastine, kiireellä kuormitettu pääkoppani ei sellaista keksi?) -tyyny toistaa Rayn ja Charlesin LWC-tuoliin liittyvää sananvaihtoa. Eihän se sellaisenaan sykähdytä, mutta sohvankoristaja on tavattoman tyylikäs 1950-lukuviittauksineen.

Kiitos tyynystä kuuluu Click for Art -kaupalle, johon tutustumista suositan. Jään odottelemaan puljulle piirrettyjä kahvikuppeja – kaiken muun mahtavan ohella. Taide on parhautta, tyynyssäkin.

4 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Hei nyt aiheeseen liittymätön kommentti ja nöyrä pyyntö. Voisitko suositella jotain kivoja ravintoloita (ei mitään ökykallista ja tietty rento meininki)? Kysäisin jo jarilta, joka todnäk kommentoi aina sinunkin blogiisi silloin tällöin, mutta sanoi sinun olevan todnäk paremmin ajan tasalla, kun uutta intoa Tukholmaan on ;) Passar det? Mihin suuntaisi lounaalle ja illalliselle? Tulen siis ison kaverilössini kanssa viikonlopuksi Tukholmaan. Kiitti jo etukäteen :-)

sanna matilda kirjoitti...

Olisko vaikka "rajoitettu erä"? :D

Piksi kirjoitti...

Hei,

kirjoittelit kerran niistä ruotsalaisista lapikkaista. Törmäsin näihin suomalaisiin vähän pyöristetympiin malleihin www.topman.fi. Lapikkaat naisille löytyvät naistenmalliston alta. Ei ollut punaisia tällä kertaa tarjolla, mutta valkoiset löytyi.

Spots kirjoitti...

aijai, esba, vähissä ovat ne meikäläisenkin vinkit. illallisravintoloista ei ole hajuakaan, koska meikäläiset kökkivät lapsenvahditta kaiken aikaa kotona... eivätkä lounaspaikatkaan hyvästi hallussa ole. mutta laitan nyt yhden vinkin, joita voin oikeasti ja lämpimästi suositella.

kungsholmenin scheelegatan 6:ssa on vaatimattoman näköinen, mutta taivaallista sapuskaa tarjoileva indian curry house. jos siis joukosta löytyy intialaisen ystäviä, suunnatkaa ihmeessä sinne. hinnatkin ovat varsin kohtuulliset!

sanna matilda: tänks. :-) mä taidan olla loman tarpeessa. edellisestä onkin pari vuotta... pää kaipaa aikaa palautua kiireestä. perkeles, että painoviikkoa pukkaa taas.

piksi: kiitti vinkistä, piksi! käynpä tsekkaamassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...