perjantai 20. marraskuuta 2009

Lastenhuoneen seinälle


Jos seuraavassa kodissamme (joka muuten sijaitsee Mansessa, tästä lisää tuonnempana!) on lastenhuone, tapetoin ainakin osan seinistä Tapettitehtaan Kukoilla. Valkoista, mustaa ja vihreitä siivekkäitä, johan siellä kelpaa kääpiön leikkiä. Ja aikuisen.

9 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Kyllä kääpiön kelpaa toden totta! Jään odottelemaan uutisia seuraavasta kodistanne mielenkiinnolla ;) Viikonloppuja!

Suki kirjoitti...

Hyvä valinta! Tuutteko takas? Hyvä valinta sekin.

nelio kirjoitti...

heh, meillähän on toi lasten seinällä. Se on ihana!

Helena kirjoitti...

Juuri samaa tapettia olin toiseen lastenhuoneeseen ajatellit :)

Tiinakaisa kirjoitti...

Kiva on, ja juurikin lastenhuoneeseen oikein passeli myös väritykseltään. Nuo kukkohahmot on aika veikeitä.

minja kirjoitti...

Meillä oli tuota lastenhuoneen seinällä edellisessä kodissa. Aion laittaa seuraavaankin omaan kotiin. Jäin kaipaamaan sitä muuton jälkeen.

scaredy-cat kirjoitti...

Tuo on niin kiva tapetti! Olen kyllä muutenkin ihan Tapettitalofani... Asuin ennen lähellä niiden myymälää, ja aina kuolasin ikkunoita kun kävelin ohi.
Olen ilmoittanut Poikaystävälle, että jos yhteinen koti tulee, sinne tulee jompaa kumpaa tietyistä tapeteista makuuhuoneen seinälle. Ei vastustanut, onneksi.

Smilla kirjoitti...

Tapettitehtaalla on ihana mallisto. Ken kiuruista on kaunein - on suosikkini. Olen kasvanut Helsinki ja John Sebastian tapettien keskellä (vaalean harmaa / savun sininen).

Kukko on röyhkeä naivistisuudessaan, tuon retrouden joutuu rikkomaan muuten moderneilla muodoilla. Musta ja valkoinen ovat aina kauniita värejä.

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: asuntouutisia on luvassa oitis, kun meikäläiset pääsee jostakin jyvälle. tuli taas tänään todettua, että koirallisten on vaikea löytää vuokrakotia.

suki; samaa mieltä. :-)

nelio: onko?!? ihan mahtia. samisperheet!

helena: hih, en ihmettele, se on hieno tapetti. :-)

tiinakaisa: tapettitehtaalla on pöllötapettikin, mutta kukko on kivempi. vihreäkin on koko lailla ajatonta sorttia verraten vaikka pirtsakkaan pinkkiin. vaikka eiköhän senkin aika joskus teini-iän kynnyksellä tule...

minja: hyvä valinta!

scaredy-cat: sama täällä, tapettitalon sivuja tulee selailtua ainakin kerran kuussa.

smilla: ken on kiuruista kaunein on nimensä veroinen. helsinki-tapetistakin tykkään, juuri eilen sitä viimeksi vilkuilin. yhtä mieltä kanssasi tuon retrouden rikkomisesta, mutta ei millään yltiömodernilla. :-) sellaisella lastenhuoneeseen sopivalla letkeällä konstailemattomuudella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...