tiistai 10. marraskuuta 2009

Vähän kuin mieskengät


Hankin pari kolme viikkoa sitten kengät (oikeastaan kahdet, mutta lenkkareita ei lasketa). Tarrasivat ketaroihini, kun köpsin kohti kotia. Kannattaisi kai kulkea metrolla ja välttyä Plagg-putiikin vaaraisan viehkolta näyteikkunalta. (Hyvät naiset, kun käväisette seuraavasti Tukholmassa, suunnatkaa Vasastaniin. Plaggit löytyvät Sankt Eriksgatanilta ja maanmainiolta Rörstrandsgatanilta.)

Mustavalkeat kuvat eivät tee kamelinruskeille mieskengilleni oikeutta mutta näyttävät kuitenkin paremmalta kuin alkuperäiset, kelmeässä valossa tärisevin käsin otetut (kaikki kiitos ja kunnia siipalleni). Alberville-puutsit passaavat farkkujen pariin, mutta mieluiten puen ne lököjen chinojen taikka mustien sukkahousujen seuraksi. Ja hameen.

4 kommenttia:

Smilla kirjoitti...

Tosi siistit. Ehkä ensi kerralla pyydän sinut shoppausasistentikseni ;D Olin Tukholmassa kaksi viikkoa sitten. Aika vähän shoppailua, paljon Junibackenia..

annnim kirjoitti...

Oi, kaipaan Tukholmaan ostoksille!

Pitipä tulla kommentoimaan sinulle siksikin, että kauluripostauksistasi innostuneena väkersin noita itsekin, ovat kyllä mitä mahtavin idea! Kiitos siitä :) Olen nyt ihan innostunut neulomisesta ja mietin, mitä seuraavaksi... Taidan tosiaan koittaa villasukkia!

RuusuLiisa kirjoitti...

Yhdyn Smillaan tuossa assistenttiosuudessa:D Sinähän olet Spots Joulupukin virallinen apulainen - lista on jo pitkä..

Spots kirjoitti...

smilla: kiitos! it's a deal, meitsi on ensi kerralla messissä. ;-)

annim: huippua, että neulonta maistuu muillekin. mä olen kuullut (ja nähnyt, terveisiä vain b:lle), että kaulureista on innostunut moni. villasukka on oiva seuraava askel. :-) kyllä sellaiset pitää tänä talvena munkin väkertää. pitkillä varsilla.

ruusuliisa: :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...