sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Valokuvasta verhoksiRuotsalaisen Room and Serve -blogin Helena kirjoitti Bauke Knottnerusin komeasta valokuvaverhosta, joka passaa paitsi tilanjakajaksi, myös perus- taikka suihkuverhoksi.

Hollantilaissuunnittelijan luomus on mieleeni – kuten koko koti, jossa se on kuvattu. Ruokailuryhmän päällä killuvat valaisimet voisivat kammeta meidänkin kattoomme ja juuri kaksin kappalein! Toistossa on nääs tehoa.

Valokuvaverhon sen sijaan kiinnittäisin eteisen vaatekaapin oveksi (sitten huhtikuussa, kun kärräämme kamppeemme Ullanlinnaan...). Täytyykin selvitellä, missä sellaisia voisi teetellä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, olen sanaton! En moista ole ennen nähnyt, mutta ihastuin tyystin!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kyllä kivalta tuolla kodissa kun se on puhdas kaikesta ylimääräisestä ja avara. Verhossa on kauneimmat keltaisen sävyt ikinä!

Annu kirjoitti...

Hei, kysyn nyt vielä tätäkin kautta, kun aikaisemmin jo lähettelin sähköpostia. Onko se Tampereen asunto vielä vapautumassa? Olisin mahdollisesti kiinnostunut. Kiikarissa siis keskustasta asunto ja muistelin että sanoit sen siellä sijaitsevan.

Anu kirjoitti...

Jos löydät jonkun järkevän firman, joka tekee tuollaisia, kerro mullekin! Olen itse tuloksetta etsinyt sellaista.

Tervetuloa naapurustoon!

au kirjoitti...

Hieno! Meille kelpaisi myös moinen peittämään makuu- ja leffahuoneiden ankeita kaappeja... Kertoisitko tosiaan täällä jos saat moisten tekijän selville. Kiitos jo etukäteen.

Spots kirjoitti...

marjohei, s, anu ja au: mä olen 90-prosenttisen varma, että työtoverini on teettänyt valokuvasta vastaanvanlaisen verhon. varmistan asian maanantaina ja bloggaan lisää-

annu: anteeksi, mä olen aivan täydellisesti missannut mailisi. pitäisi käydä useammin katsomassa postilaatikkoa... me maksettiin itsemme pihalle siitä vuokrasopimuksesta. kämppä löytyi ovv:n kautta, tsekkaapa löytyykö sitä vielä listoilta. remppaa siihen olisi pitänyt tehdä, en ole eläessäni nähnyt yhtä karmivia, fuksianpunaisia seiniä. ;-)

Helena - ROOM and SERVE kirjoitti...

Kitos linkistä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...