tiistai 9. helmikuuta 2010

Sattumanvaraista valoa


Tahtoisin tietää, luoko Moooin Random Light kuvittelemani kaltaisia kuvioita valkoisille seinille. Samalla tuumisin, sopisivatko Muuton Myyt sen kavereiksi. Oletan, että sopisivat: tyylit ovat erilaiset mutta silti toisiaan täydentävät.

7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

On hyvä yhdistelmä + tuosta Randomista tulee hienoja varjoja, jossain lehdessä olen nähnyt...jos nyt oikein muistan.

Riikka kirjoitti...

Tuosta olen haaveillut jo pitkään...

PISARAPILVI kirjoitti...

mä tein itse tuollaisen veljelleni. jätti ilmapallo liisteriä liimaa ja paperinarua:) oli vähän värkkäämistä, mut tuli ihan ok. ei välttämättä tietty ihan yhtä siisti.

Amelia kirjoitti...

mäkin tein itse, värkkäämistä tuossa oli, mutta tosi nopeasti sen teki. Kävin tekemässä omani paikallisessa käsityönystävien pajassa, joten sotkukin jäi sinne. Aikaa meni, tunti.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Omistan kyseisen valaisimen. Suorastaan RAKASTAN sitä. Ja kyllä, se luo verkkokuviota seinille ja meillä erityisesti kattoon. Lampusta kattoon ja seiniin syntyvät varjot eivät ole kovin tarkkarajaisia. Varjot ovat varmaankin sitä tarkempia mitä lähempänä valaisinta seinät ja katto ovat. Nämä ovat siis vain omia havaintojani, jollain muulla voi olla toisenlaisia.

Ja muuten, tämä blogi on oikein mukavaa katseltavaa ja luettavaa!

Hanna-Maija

Spots kirjoitti...

hanna-maija: kiitos, kiitos kommentista! sen myötä musta alkoi tuntua, että random light on myös meidän valaisimemme. ;-)

Filipa kirjoitti...

I bet you would like to have one of these pieces . www.delightfull.eu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...