lauantai 27. maaliskuuta 2010

Järjellä (ja vähän silmällä)


Tuleva vuokranantajamme kirjoitti, että putkiremontti valmistunee näillä näkymin 23.4. Se tietää sitä, että pääsemme pian maalaus- ja muuttopuuhiin.

Olen mietiskellyt eteinen-keittiöyhdistelmään passelia lattiaa. Koska tila on kovassa ja kurakielien myötä kosteassa käytössä, lattiaan ei kelpaa mikä vain materiaali: puu-, parketti- ja laminaattilattiat eivät erityisemmin välitä vedestä.

Ehdotin vuokranantajalle linoleumi- taikka laattalattiaa. Päädyimme jälkimmäiseen. Pukkilan grafiitinharmaa Informal Wood samanmoisine jalkalistoineen voisi olla oiva vaihtoehto. Kuvasta käsin se näyttää hyvältä. Pitäisi päästä tiirailemaan livenä.

Jos te tiedätte hienoja, mieluusti struktuuripintaisia mattalaattoja, otan vinkkejä vastaan.

4 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Uuh..tuo on hieno! Jos meille tulisi nyt lattiaremppa niin tekisin aivan toiset valinnat! Meille EI tulisi valkoista lattiaa. Meille EI tulisi valkoisia saumoja eteisen laattalattiaan..Kunpa osaisi aina miettiä asiat loppuun asti :D

Lili kirjoitti...

Hei mä olen nähnyt tuota livenä. Se on todella eläväpintainen. Kun siinä viettää sormia, se tuntuu jopa vähän puun kuorelta. Olisi hyvä valinta varmasti!

Spots kirjoitti...

ruusliisa: hih, kiitos kouriintuntuvasta vinkistä. :-) jotakin tuonsuuntaista mäkin ajattelin, kun lähdin laattoja metsästämään.

lili: mahtavaa! kiitos rohkaisusta. ehkä mä pistän tilaten tuota. :-)

Riikka kirjoitti...

Komea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...