torstai 18. maaliskuuta 2010

Kallista työntekoa

Seurasin eilen lehtemme sisustuskuvauksia. Työtoverini T oli kasannut paikalle kaikenlaista kivaa, pääsin hipeltämään Donna Wilsonin pehmojakin. Muistin studiossa, että on muitakin kalustekauppoja kuin Ikea. Kukkarokilttejä tavaroita löytyy myös kotimaisista ketjuista. Oletteko katsastaneet viime aikoina esimerkiksi Iskun valikoimaa?Askel-keittiöjakkara tulee totisesti tarpeeseen, kun muutamme uuteen kotiimme. Keittiön ylimmille hyllyille ei ole ilman sitä mitään asiaa.Tuokio-sivupöytä pönötti T:nkin setissä mutta mustana. Arvatkaa, lunastinko sen meille...Samoin taisi käydä myös Pikku-rahin kanssa.

Että se niistä työpäivän aikana ansaitusta euroista. Sielläpä ne ostokseni nyt odottelevat, työpöytäni alla. Isku-kaksikolle pitää seuraa yksi pinnatuolikin. Sakki saa odotella siellä toukokuuhun saakka. Näillä näkymin pääsemme muuttamaan silloin.

9 kommenttia:

Nena kirjoitti...

Me käytiin juurikin eilen Iskussa kaupoilla ja sieltä ois löytynyt monta kotiin vietävää juttua.

sanna matilda kirjoitti...

Tuota Iskun porrasjakkaraa olen minäkin varteenotettavana vaihtoehtona pitänyt, koska katonrajaan (2,95) kurotteluun olisi mukava käyttää jotakin muuta apuvälinettä, kuin kolhiintunutta, laastilla ja maaliroiskeilla koristeltua rakennustikasta. Askel-jakkaran ulkonäkö ja väri ovat oikein upeat ja se sopisi hienosti esim. keittiökalusteisiimme. Ainoa miinus on kokoontaittumattomuus ja mahdollinen painavuus. Eli se on sitten aina framilla, eikä meidän köökissä ole tuolle mitään sopivaa lokosta. Myös Design House Stockholmin uus jakkara miellyttää, vaan hinta ei. Siksipä täytyy vielä tutkailla markkinoita, tai tuunata ite ihan tavis rakennustikkaista...

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen katellu tota rahia sillä silmällä mutta onko se tukeva!! Näyttää siltä ettei kestä istumista?

manteli kirjoitti...

Kävin juuri kirjastossa selaamassa uusimman Glorian kodin ja siellä esiteltiin tämä Tuokio pöytä "design kaksoset"-osiossa. Se toinen on suuniteltu vuosia sitten (äh, miksi en laittanut suunnittelijaa ja suunnitteluvuotta ylös). Pöydät olivat kyllä ihan liian yksyhteen jalan rakennetta myöten, ollakseen sattumalta vain samannäköiset. Muistaakseni vain materiaali oli näissä eri, Iskun koivua, tämä toinen tammea.

Spots kirjoitti...

nena: täytyy tässä itsekin ottaa suunta iskuun. askoon kanssa. :-)

sanna matilda: meidän tulevassa keittiössä saattaisi olla sopiva rakonen jakkaralle, vaikka saisi se framillakin olla. ja sittenhän on toki se ikean jakkara, jonka nimeä en tähän hätään muista mutta jonka voisi tuunata vaikka minkämoiseksi. sillä ei vain yllä kovin korkealle...

anonyymi: on se tukeva. kestää hyvin. persuksen alle vain tyyny, niin johan on mukava.

manteli: juu, mäkin katselin sitä samaa viime viikolla. samanmoiset ovat, juu, mutta niinhän se kalusteissa monesti menee. siihen esikuvaan mulla ei olisi ikinä pätäkkää. :-)

SunSun kirjoitti...

Miekin olen ihastellut tuota Tuokio-pöytää. Sopii vain toivoa, että se ei häviä Iskun mallistosta ennenkuin saan sen hankittua... Isku hakee ihan selvästi uutta linjaa, mutta siitä sitten seuraa se, että kalusteita tulee tosi äkkiä, mutta ne myös häviää mallistosta, kun ne ei heti ala myymään.

Spots kirjoitti...

sunsun: jeps, linja on selkeästi raikastumassa. nyt vain markkinointia kehiin, niin eiköhän se iskukin sieltä ponnista. tuokio on kyllä klassikkokamaa. toivotaan, että se säilyy mallistossa vielä pitkään.

Anonyymi kirjoitti...

Höh,


ihastelin myös sitä Tuokiota mutten ikinä ostaisi noin tökeröä kopiota! :( Iskulta tosi typerää, kyllä muotoilun historiaa pitäis kunnioittaa.

Spots kirjoitti...

no, minä paha menin ja ostin. eipä tuolla taikka millään muullakaan alalla historiaa kunnioiteta. pyörää keksitään enää harvoin uudelleen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...