perjantai 26. maaliskuuta 2010

Suloa ja aatetta siivoukseen


Törmäsin Annuun ja Liinuun, kuopiolaisiin punaposkiin, jokunen vuosi sitten – joskin vain virtuaalisesti. Sisarukset tutustuttivat suomalaiset suloiseen tanskalaiseen sisustamiseen silloisen sisustusputiikkinsa kautta. Kirjoitin heistä artikkelin Aamulehteen.

Polkumme kohtasivat uudelleen viime vuonna. Tytöt avustivat toimittamiani lehtiä. Kasvokkain emme kohdanneet, sillä meikäläinen työskenteli Tukhomassa, kaksikko Kuopiossa. Työpaikkani on tätä nykyä toinen, mutta mimmit ovat säilyneet mielessäni. Olen odotellut kuin kuuta nousevaa, mitä he seuraavaksi keksivät.
Tänään se sitten selvisi: Annu ja Liinu ovat avanneet uuden nettikaupan, jossa he myyvät ekologisia Mummi ja minä -pesuaineitaan. Ne on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100-prosenttisesti. Keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita ne eivät ole nähneetkään ja mikä parasta – yhtäkään raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla!

Palan halusta päästä testailemaan polkkakarkeilta, mansikkamarengilta ja eukalyptukselta tuoksuvia astian- ja pyykinpesuaineita plus siivoussuihkeita. Ne tekisivät terää etenkin nyt, kun lapsi on oksennustaudissa. Tungin juuri neljännet ja viimeiset petivaatteemme pesukoneeseen, oksennuksisen paitani seuraksi. Että sellaista armasta arkea tänään.

P.S. Plussaa sisaruksille ihanista valokuvapostikorteista! 1970-luvun auringon haalistamat värit vetoavat ikätoveriin.

P.P.S. Ja tämä ei ole maksettu mainos vaan silkka vuodatus ilosta. :-)

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Heh..ihan ku kattois lapsuudenkuvia! Etenkin se kesämökin keinussa-kuvan otsatukkainen tyttö on kuin kaksoisolentoni :D Pitääpä tutustua tarkemmin..

Liinu kirjoitti...

Voi Jonna, ihan tässä punastuu tommosesta hehkutuksesta ;) Oot mahtava! :D
Kunhan myö seuraavan kerran tullaan Helsinkiin niin sitten kyllä nähään! :)

Spots kirjoitti...

ruusuliisa: niinpä! mulle iski palava tarve päästä vanhempien luokse selailemaan vanhoja albumeita. niistähän saattaisi löytää jos jonkinmoisia aarteita sisustukseen.

liinu: tehän niitä mahtavia ootte! :-) joo, niin nähdään! ilmoitelkaa sitten, kun ootte tulossa. toivottavasti pian!

Annu kirjoitti...

Kaipaan kovasti yhteisiä työpäiviä, toivottavasti ymmärtävät uudessa työpaikassa, minkä kultakimpaleen ovat saanet! :) Kiitos ja pusuja sulle, ilmoitellaan, kun tullaan sinnepäin!

Spots kirjoitti...

voi, annu. kiitos. :-) meikäläinen ihan punastuu. haleja ja pusuja sinnekin! ja kyllä - kertokaa heti, kun olette tulossa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...