perjantai 9. huhtikuuta 2010

Luovuus lentoonSelasin viime viikolla eestiläistä sisustuslehteä ja bongasin Anni Varnin veikeän tapetin. Suunnittelijan idea ei ole ainutkertainen: väritettäviä tapetteja on nähty ennenkin. Mutta mitäs sitten – pyöriä keksitään harvakseltaan uudestaan. Annin örkit ja huushollit ovat silti hienoja. Rehellisyyden nimissä täytyy kuitenkin todeta, että saattaisin saada slaagin, jos joku piirtäisi vaivalla tapiseeraamaani seinään. ;-)

4 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Jos olisin yhä tuossa pikkulapsivaiheessa, niin voisin innostuakin tuosta tapetista. Mutta sen verran turhamainen, että ainakin määräisin millä väreillä saa värittää...

Spots kirjoitti...

hih, sama täällä. vahtisin haukkana, mitä värejä siena saisi käytellä. :-) taitaa olla parempi tukeutua vanhaan kunnon liitutaulumaaliin.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Meillä on just mietinnän alla tapetit kuopuksen huoneeseen ja tuo örkkitapetti olis niin mahtavaa yhdelle seinälle. Vitsit!

Arvatkaa vaan värittäisinkö sitä itsekkin ;) .

Spots kirjoitti...

miia-rebekka: heh, meillä kävisi samalla tavalla: mä sitä seinää lopulta värittelisin. :-) harmillista, että tuon tapettitehtaan (josta tuota örkkiä siis saa) sivut ovat vain eestinkieliset. en ymmärrä niistä mitään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...