sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Lykytön lauantai

Lentolippuni mukaan allekirjoittaneen piti matkata kotiin lauantaina. Koska se ei sattuneesta syystä onnistunut, pakkasin laukkuni, tilasin taksin ja suuntasin rautatieasemalle katsastamaan, olisiko Saksan-junissa tilaa. Ongelmat alkoivat jo taksissa: kuski joutui kiertelemään kilometrikaupalla jonkin mielenosoituksen takia. Taisin olla asemalla aamuyhdeksän maissa – jono oli jo muutaman sadan metrin mittainen. Otin taksin takaisin hotelliin ja jäin suosiolla vielä yhdeksi yöksi. Tai niin luulin.


Koetin onneani uudelleen tänään, joskin ilman matkalaukkujani. Jono oli jälleen kolossaalista luokkaa, mutta painelin kirjoineni sen jatkoksi. Ja kas – pääsin kolmen tunnin jäljiltä lippuluukulle. Ensimmäinen vapaa paikka löytyi tiistaiaamulta. Yksi askel lähemmäksi kotia ja siellä kovasti ikävöivää Sienaa. Meinasi päästä äidiltäkin parku, kun kuunteli lapsen itkuista ääntä.


P.S. Yllättävän rauhallisesti käyttäytyviä ihmisiä kaikkialla, lukuun ottamatta yhtä nuorta ranskalaisnaista, joka heitti lipunmyyjää nitojalla otsaan... Jäi lippu saamatta ja syystä.

6 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

No voi höh:( alahan tulla jo kotiin sieltä!

Riikka kirjoitti...

Radiosta kuului juuri kyytipyyntöjä: "Madridista Suomeen", "Barcelonasta Tanskaan tai Norjaan"... Toivottavasti junareissu menee mukavasti ja pääset kotiin!

Jonna kirjoitti...

Turvallista kotimatkaa sinulle!

Spots kirjoitti...

kiitos! kotiin olisi jo kova hinku. täällä paistaa aurinko, mutta eipä siitäkään nauti, kun saa kaiken aikaa säädellä matkoja ja seurata lentotilanteita. mutta tuleepahan taas monta muistoa, jotka naurattavat varmasti jo... no, vuoden päästä. ;-)

Sannie kirjoitti...

Turvallista matkaa!

Tcai kirjoitti...

Jos jotain menee pieleen tai näät jonkun, jolla ei ole ollut onnea junalippujen kanssa, niin tämä FB-viesti sattui silmiin:

Kirpi Uimonen Ballesteros
Jumissa Euroopassa oleville tiedoksi, että yksi bussillinen on tiistaina 20.4. lähdössä Milanosta Tallinnaan - bussissa on vielä tilaa ja lisää tarvitaan! Lisäinfoa numerosta +358415336080. Pliis levittäkää sanaa ja laittakaa vaikka statukseksi tämä, koska kaikki kulkuvälineet ja hotellit ovat täynnä ja tämäkään bussi ei lähde ellei vielä muutamaa saada mukaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...