maanantai 12. huhtikuuta 2010

Teollista valoaKaupungille kerkiää harvoin, liian harvoin. Haluaisin kuluttaa kokonaisen päivän kaupoissa, ihan vain ihastelemassa ja imemässä inspiraatiota. Ensiksi suuntaisin BoConceptiin, jonka teollisuusvalaisimet näyttävät kuvista (ja näyteikkunasta, jonka takana vietin taannoin tovin jos toisenkin) käsin karamelleilta. Teollisuuskaramelleilta! Vaaleansininen olisi kiva, keltainenkin. Kipeänä on hyvä haaveilla... Pitäkää peukkuja, että paranen keskiviikoksi. Silloin pitäisi suunnata Milanon kalustemessuille – raporttia tiedossa!


Being a working mum of a two-year-old means no time for shopping (except for the online shops). I would love to spend a whole day in Helsinki's design boutiques. At first I would take a look at BoConcept, since I am in love with their industrial lamps. They look a bit like candy. A weird combination: industrialism and sweets!

6 kommenttia:

Nena kirjoitti...

On kyl melko karkkivärit. Noi näyttää melkeen samanlaiselta kun meidän Ikealta ostama valaisin, joka maalattiin mattamustaksi.
Vähän ois makee päästää Milanoon kalustemessuille, olen kateudesta karkkivihreä :)

Spots kirjoitti...

karkki on hyvästä. :-) saas nähdä, tuleeko meille tuollainen valaisin - toivottavasti. tuo keltainen kiehtoisi tavattomasti, mutta loppuukohan mula rohkeus. ikean valaisimen maalaaminen on kyllä kelpo vaihtoehto, kiitos vinkistä. :-)

RuusuLiisa kirjoitti...

Vautsivau mitä herkkuja! Ja koitahan parantua keskiviikoksi eli antoisaa reissua jo näin etukäteen!

Spots kirjoitti...

ihania, eikö! ihastuin myös ikkunassa olleeseen metalliseen (semmoista paksuhkoa metallilankaa) s-kirjaimeen. mietin tässä, että onko sinne sisälle viisasta mennä ollenkaan... ;-)

RuusuLiisa kirjoitti...

Perskutarallaa..paljonkohan sellainen S maksais...hmm..ellei toi mein DIY-mies yllätä ja DIY :D

Spots kirjoitti...

mä en muista hintaa, taisi olla joitakin kymppejä. mutta se oli hieno, oli eri värejäkin! mä ilmoitan, jos löydän tarkan hinnan jostakin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...