sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Kaaos kuvina

Muutama kuva siitä, miltä täällä toistaiseksi näyttää. Karmaisevia otoksia karmaisevasta kaaoksesta, mutta tästähän on suunta vain ylöspäin.
Kotimme on siis 53-neliöinen (ehkä, en muista tismalleen) kaksio. Suuremmassa huonessa ovat sänkymme, sohvamme ja elektroniikkamme plus kakluuni! Pienempi on Sienan sekava valtakunta Kukot-tapetteineen. Välissä pönöttää eteishalli, jonka yhteydessä on keittiö, minimalistinen sellainen.
Sisustussuunnitelmat menivät eilen uusiksi, kun tajusin, että eihän tänne mahdu oikeastaan mitään. Oikeastaan huojentavaa, pääsemme halvalla. ;-) Satsaan siis tekstiileihin ja valaisimiin ja pikku piipahdukseen viereiseen vanhantavaranliikkeeseen. Ja ai niin, keittiön välitila kaipaa uusia kaakeleita. Ajattelin testata taitojani laatoittajana.

12 kommenttia:

Suki kirjoitti...

oih. onnea uuteen kotiin. Mahtavaa päästä näkemään! Hieno tulee, sano mun sanoneen.

Jonna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

SunSun kirjoitti...

Oi! Hienoa! Muistelin, että jossain vaiheessa haikailit noiden valkeiden ps-kaappien perään. Ihanaa, että sait ne hommattua! :)

Mullon kauhea sisustuskuume, mutta tällä hetkellä ei sisustaminen onnistu, niin ihastelen sitten sun kuvia senkin edestä! ;)

Sort of Pink kirjoitti...

Toi vaihe on ihana kun voi alkaa pistää tavaroita paikoilleen! Toisaalta ahdistavaa, koska se on niin iso urakka, mutta on se silti kivaa puuhaa =)

Lili kirjoitti...

Ihana tunnelma kaaoksesta huolimatta. Ja kuinka upea kakluuni! Toimiiko se?

RuusuLiisa kirjoitti...

Hih..meillä on aina tuon näköistä vaikkei olla mihinkään muuttamassa :D

RuusuLiisa kirjoitti...

Niin ja onnea!
Hienot lattiat muutekseen.

Spots kirjoitti...

suki: kiitos! sienan huoneen tapetti ei oikein mallaa kylmään taittavaan lattiaan, mutta eihän sitä tarvitse kauan katsella. ;-) kutsun oitis kylään, kunhan saan kaaoksen taltutettua.

jonna: kiitos, kiitos. tuntuu kyllä hyvältä, ei voi muuta sanoa. ihan kodilta.

sunsun: joo, me hankittiin ps:t jo talvella. saas nähdä, mistä tuo toinen löytää paikkansa, täällä on selkeä tilapula.

sort of pink: mä olen samaa mieltä. onneksi mulla on viikko lomaa, niin voin mietiskellä tavaroille paikkoja kaikessa rauhassa. :-)

lili: kiitos, jotenkin lohdullista. ja juu, kakluuni toimii! siellä paistuvat vielä monet soijanakit!

ruusuliisa: hih, eipä tuo sienan huoneen nykytila juuri tavallisuudesta poikkea täälläkään. lasten tarve levittäytyä tavaroineen kaikkialle on käsittämätön. ;-) lattiasta tuli muuten mustakin hieno, vaikka se onkin laminaattia.

Hannastiina kirjoitti...

Ihanan näköistä teillä. Ilmoittaudun heti ostajaksi jos toinen valkoisista PS kaapeista jää ylimääräiseksi, mulla on niitä 2 ostoslistalla heti kun putkiremppa joskus valmistuu. Laatoittaminen on helppoa, onnistui multakin aivan noviisina 7vuotta sitten.

Cat's Meow kirjoitti...

Ei näytä ollenkaan niin pahalta. lattiaakin näkyy vaikka kuinka paljon :)
Tosi kiva kämppä tulee. Meillä on melko samat neliöt, 56 kai... tavaran vähennysproggis menossa et mahdutaan paremmin oleilemaan.

Anonyymi kirjoitti...

You say nothing fits in--but so far, it has this wonderful undone quality! It looks great--work your things in, and it will feel more and more like home!

speck77.blogspot.com

Spots kirjoitti...

hannastiina: laitan korvan taakse, jos tuo toinen ps jää ylimääräiseksi. hyvä kuulla, että laatoittaminen onnistuu ensikertalaiseltakin. kaipa mäkin uskallan koettaa. :-)

cat's meow: hih, näkyyhän sitä - ainakin toistaiseksi. karsintaa suoritan mäkin kaiken aikaa. sitten pitäisi oppia hyödyntämään kämpän kuutioita...

xyQ: thanks! :-) day by day it starts to look more like home. got some shelves yesterday, so today i'm able to clean up clothes from the floor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...