tiistai 18. toukokuuta 2010

Karamelli

Kuvasin tänään kotoisaksi käynyttä kaaostamme. Erityisen onnellinen olen viltistä ja tyynystä, jotka ostin eiliseltä Ikea-reissultamme. Mutta vielä onnellisempi olen Korkeavuorenkadun Fasaanista löytämistäni vanhoista arkistokaapeista, vaikka ne kaipaavatkin vähän mustaa maalia. Kuvat iloni kohteista ovat kamerassani. Siirtopiuha on jossakin... Epämääräisiä kasoja on yhä siellä täällä, vaikka siivosin tänäänkin kuusi tuntia. Josko sitä huomiseksi saisi kutakuinkin siistiä – valmista täällä ei ole vielä aikoihin.
Verso Designin Torkkukin odottelee jo pääsyään tositoimiin. Maailman pehmein peite on kuin karamelli, juuri passeli mustan, valkoisen ja harmaan piristäjä.


Took some photos of my new purchases (a pillow, a blanket and a couple of storage shelves) but couldn't upload those. Have no idea where the cable is – the chaos, you know. Verso Design's blanket is still in closet. It'll get it out as soon as I get this mess sorted.

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihana tuo peitto! Se on kiva tunne, kun alkaa saada tavaroita paikoilleen.

RuusuLiisa kirjoitti...

Kaunis peitto! Fasaania on ny niin moni kehunut, et ens ¨'tsadin' reissulla on pakko käydä kurkkaamassa :)
Nyt kaikki etsimään sitä piuhaa-etenkin tytyn huoneen kuvia/äiskän ratkaisuja odotan innolla ;)
Asiasta kukkaruukkuun - olethan ollut tekemisissä Itellan kanssa?

Spots kirjoitti...

jonna: peitto on ihana, sitä suosittelen kyllä lämmöllä! ihanan paksu, pehmyt ja laadukas. :-)

ruusuliisa: kyllä, fasaani on visiitin väärti! jos eksyt sinne, niin ilmoittele mulle - asun ihan nurkalla! käydään vaikka kahvilla. sienan huoneessa onkin tekemistä. tarvitaan vielä maalia ja porakonetta ja askartelusessioita ja pahimmassa tapauksessa visiittiä ruotsiin. itella-asia hoidossa, siivekäs pääsee kunniapaikalle ja kuviin! :-) ja sunkin postiluukkusi pitaisi kolahdella tuota pikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Varo vaan..Tuon peiton alla alkaa varmasti tehdä mieli Lontoon rakeita:)
Milloinhan niitä on oikeasti viimeksi rouskutellut?
Leuat puuduksissa -tunteen muistaa kyllä niiden herkkujen kohdalla ;)

-maaria

RUMBO kirjoitti...

Arkistokaapit kuullostavat lupaavilta.
Peitto toimii takuulla piristävänä elementtinä.
ja lisää kuvia odotellen

Spots kirjoitti...

maaria: joo, lontoonrakeita! mun lemppareitani! mutta totta, leuathan niitä syödessä väsyvät. ei kykene kuin pussilliseen kerrallaan. ;-)

rumbo: joo, tänään maalikauppaan. ajattelin sutaista vähän itse. pitäisi tietysti kuskata ruiskumaalarille, mutta kun ei ole autoa. eikä voimia kantaa noita enää alas, painavat kuin synti. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...