maanantai 31. toukokuuta 2010

LevylaatikkoJaan kotini muusikko-dj:n kanssa, ja sen huomaa. Jos ei muusta, niin siellä täällä seiniin nojailevista älppäreistä. Nyt pitäisi keksiä ja kiiruusti jokin muu ratkaisu, sillä koirat palaavat ensi viikolla kotiin (tyypit ovat olleet muuttoruljanssin ulottumattomissa maalla). Ja jos levyt lepäilevät vielä silloin lattialla, ne ovat alta aikayksikön a) kusessa ja b) kulmat pureksittuina.
Harmillista, että arkistokaappimme ovat sentin pari liian kapeita. Ne olisivat nielleet nykyiset ja seuraavien vuosien levyhankinnat. Ratkaisu taitaa piillä Ikean Trissassa. Sinne sopii kuulemma 60 lp:tä. Niitä jos hankkisi useamman... Vai onko teillä parempia mutta kutakuinkin yhtä huokeita vaihtoehtoja?

Pahoittelen päivitystahtiani. Muutto, muutos työkuvioissa, keväiset juhlat sun muut vievät kummasti voimia. Koetan voimaantua viimeistään ensi viikonloppuna. Hang in there, darlings.

I share my home with a musician-dj and it shows. There are records everywhere. Don't exactly know where to put those. Have concidered Ikea's Trissa boxes – any other fairly cheap ideas?

4 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Kannatan noita Trissoja. En ole hirveästi muita vaihtoehtoja tutkinut, törmäsin noihin ja ostin heti :)

milla-emeliina kirjoitti...

Laskin, että Tunnon M3:een mahtuu noin 100 lp:tä, joten tuo Trissan 60 kpl kuulostaa oudolta... Trissan leveys ja syvyys kun ovat senttiä isommat. M3:t on käteviä kansineen ja toimivat samalla istuimina, mutta valitettavasti huokeista kaukana.

Trissa on sen verran matala, että levyt tulevat nelisen senttiä reunan yli. Voipi olla kätevääkin, jos levyjä ahkeraan selaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo taitavat olla poistuva tuote. Suunnittelin hankintaa jo kuukausi sitten ja edelleen varastotilanne näyttää tyhjää. Ei myöskään ole arvioitua saapumispäivää. Ärsyttää, että roikuttavat tuotetta kuitenkin nettisivuilla.

Spots kirjoitti...

kiitos kaikille! juu, ovatkin kiven alla nuo trissat. tunnon m3:t olin tyystin unohtanut, ehkä juuri hintasyistä, mutta kaipa se on sellaiset hankittava. pääsevät sitten samalla vierasjakkaroiksi. ja pysyvät levytkin paremmin turvassa pieniltä nyrkeiltä ja nököhampailta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...