lauantai 8. toukokuuta 2010

Vielä viikko

Muutamme ensi viikolla. Päivästä en omaa hajuakaan, se riippuu siitä, milloin lattiat valmistuvat. Pahimmassa tapauksessa joudun jättämään Kööpenhaminan-matkani väliin, piti liitelemäni sinne perjantaina.


Pitäisi pakata ja järkätä uusi kirppis. Katselen sen sijaan HBO:n uutta Treme-sarjaa ja kittaan kahvia. Lapsi vetelee vielä hetken sikeitä, siippa matkasi soittamaan levyjä Manseen.
Ajatus tulevasta kodista kirkastuu päivä päivältä. Konstailematon, teollinen tunnelma, siinä se. Jonnekin saattavat sopia Hemtexin halvat räsyt.

2 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Jeee..aatteles kohta se rumba on ohitse! Pääsette nauttimaan uudesta, ihanasta kodista. Ja me odotellaan täällä kuvia ;)

Ihanaa äiskänpäivää sinulle <3

Hedda kirjoitti...

Hejs svejs ja kiitos kivasta blogista, jonka kahlasin kokonaisuudessaan läpi eilen.
Silmään pisti sohva pohdintai ja eritoten tuo Ikean Lillberg-sohva, ja sen päällisiin liittyvät probleemat. Meillä on tuosta sohvasta se 2-istuttava versio ja olen tykännyt siitä valtavasti. Miellyttää silmää ja on vallan kätevä meidän perheen ahtaissa neliöissä. Meillä on kahdet niitä Ikean mustia päällisiä, joihin ikävä kyllä pöly ja elukoiden karvat tarttuvat siten, että teippiharjaa saa näytellä monta kertaa päivässä. Jos jaksaa ja viitsii. Minä en jaksanut enkä viitsinyt, joten nuo päälliset päätyivät varapäällisiksi ja tilasin tällaisesta ruotsalaisyrityksestä http://www.bemz.com/ ensin kangasnäytteitä ja sitten miellyttävästä kankaasta päälliset, jotka osoittautuivat sikäli hyviksi että tilasin sittemmin vielä toiset,eri väriset. Karvat ja pölyeivät jää samalla tavoin ja tahroja voi tarvittaessa poistaa kostealla mikrokuituliinalla tms.
Kannattaa tutustua, hinnat toki on Ikeaa kalliimmat mutta joka tapauksessa pääsee halvemmalla kuin kokonaan uuden sohvan ostamalla. Tietysti on eri asia, jos haluaa ostaa uuden sohvan ;)

Paikan kangasvalikoima on laaja ja palvelu pelaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...