tiistai 22. kesäkuuta 2010

Betonia paperista

Vaihdoin kaksi viikkoa sitten työtä, tosin saman talon sisällä. Pitää kiirusta, eikä kotikaan tunnu valmistuvan. Toisaalta tilanne on juuri sellainen, jonka puolesta liputan: suositan verkkaista sisustamista, sillä aika kertoo, mitä majapaikka kaipaa. Meidän luukkumme odottelee mattoja, vetimiä ja jotakin seinille. Lapsen huone on kolossaalinen kysymysmerkki. Lupaan kertoa ja kuvata enemmän, kun kerkiän. Siihen saattaa mennä viikko poikineen, mutta rahkeet eivät piisaa muuhun.


Tiiviimpää tahtia odotellessa oli kuitenkin pakko kirjoittaa norjalaisen Betongveggin tapeteista, jotka bongasin jostakin ruotsalaisblogista. Kuvista päätellen ne näyttävät melkoisen makeilta!

2 kommenttia:

tuittu kirjoitti...

Just ennenkuin tulin blogiisi, yritin tuolle sivulle! En päässyt :(. Näyttää kyllä kuvissa hienolta, mutta ei ehkä tunnu käteen niin kivalta. Aito betoni on aina aito.Oishan toi tietysti helpompi ja siistimpi tapa saada betoniset seinät.

Spots kirjoitti...

kyllä, mä olen samaa mieltä, että aito betoni on aito betoni. mutta voisin vallan hyvin tapiseerata tuollaisella vaikkapa vuokrakodin seiniä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...