sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Kattojen yllä

Muutimme tänne, kun putkiremontti päättyi. Koko taloyhtiötä on korjattu kuukausien ajan, lienevät jo loppusuoralla. Asukkaat palailevat pikkuhiljaa koteihinsa.


Täällä on silti hiljaista, ainakin virka-ajan ulkopuolella. Seitsemästä neljään naputetaan taikka pamautellaan. Tällä viikolla avattiin ja suljettiin sisä- ja takapihaa. Betonisäkkejä on siellä täällä ja remonttimiehiä. Yksi pumppasi pyöränkumeihini ilmaa, toinen on ystävystynyt koiramme kanssa.


Vaikka piha on mullin mallin, se on kaunis ja jo arvokas. En muuttaisi täältä minnekään, en ainakaan muualle Helsingissä. Tällä paikalla, meren ja keskustan likellä, on järveäkin rakastavan hyvä olla.


Mutta saisivat ne silti siivota rappukäytävän. Se on vielä seinä- ja kaidesuojia ja rakennuspölyä täysi. Kävele siinä sitten kauppakassi yhdessä ja viisitoistakiloinen lapsi toisessa kainalossa kolmanteen kerrokseen.

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Voi, vanhat kotikulmat kun ovat niin kauniit :) Hyvää kesää !

Spots kirjoitti...

ovathan nämä. mulla on sellainen kepeä ranskalaisfiilis täällä. :-) hyvää kesää teillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne siivotaan:) Jokaista kaidekoristusta myöten!
terveisin eräs joka työskentelee tuolla(kin):D

Spots kirjoitti...

anonyymi: näin mä vähän epäilinkin. :-) on ihanaa päästä näkemän, miltä meidän rappu oikeasti näyttää. en ole ikinä nähnyt sitä ilman suojia. nykäise hihasta, jos tulet joskus portaissa vastaan! :-)

Anonyymi kirjoitti...

joo lupaan nykästä:) ja mähän pyörin siellä sillon tällön "huutamassa" raksapojille ja siivoojille musta nuttura viipottaen:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...