lauantai 28. elokuuta 2010

Hyvä, Hope!

Ruotsalainen Hope on uudistanut verkkokauppansa - vad bra! Tilaisin Charliet alta aikayksikön, jos kokoni ei olisi slutsåld (ja jos palkkapäivään ei olisi paria viikkoa...).


Kertokaapa, mitkä ovat teidän syyskenkäsuosikkinne.

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Syyskenkäsuosikit tällä hetkellä olis mustat kumisaappaat, jos vaan löytyis jostain. Hunterit ihan liian kalliit, perusnokialaiset liian tylsät. Ja jos löytyy hyvät niin kokoa ei ole. Dieselin yesterday sneakerit on aikas hyvät jalassa kuivan kelin kenkinä.

Nessu kirjoitti...

Noita samaisia Hopen kenkiä olen ihastellut, mutta suhteellisen kova hinta on aiheuttanut sen, etten niihin ole vielä sortunut. Niitä saa muuten Brandosista. Sieltä oma kokoni ehti loppua ennen kuin sain päätettyä, ostaisinko ne vai en. Tuommoisia varrellisia, perusmaihareita sirompia nauhakenkiä tuntuu olevan vaikea löytää.

Jonna kirjoitti...

Minulle on syntynyt pakkomielle mustista ylipolven saappaista. Voi vaan olla, että talous ei anna periksi uusien kenkien hankintaa.

Tiinakaisa kirjoitti...

Mun syyskenkäsuosikkini on yllärti, ylläri nahkaconverset, hait ja ralliruudulliset vansit :)

olempas tylsä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin haluaisin juuri tuollaiset ruskeat nauhanilkkurit! Charliet ovat kyllä liian kalliit, parisataa voin pulittaa laadukkaista nahkakengistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...