sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kiitos

Ruusuliisa ilahdutti tunnustuksella, suurkiitos ja -kumarrus. Edit: Ja kappas, huomasin juuri, että sain samanlaisen myös Stazzylta, tuhannet kiitokset myös sinne Ranskaan! Lähetän tunnustuksen seitsemälle bloggarille ja kerron samalla itsestäni seitsemän sattumanvaraista asiaa.

Kiitän päivieni piristämisestä Neliötä, WeekdayCarnivalia, Varpusta, Esbaa, Liliä, Inkeä ja Tiinakaisaa.

Ja ne seitsemän seikkaa: 1. Lomailen syyskuun lopussa pari viikkoa. Odotan sitä suuresti. 2. Tiedän, millaisen maton tahdon olohuoneeseemme, mutta sitä varten pitäisi tekaista tonni ylimääräistä pätäkkää. 3. Taidan olla yliherkkä nykyiselle maskaralleni, sillä silmäni kutiset harva se päivä. Palaan harhapolultani Sensain pariin. 4. En ymmärrä ihmisiä, jotka saavat jonkinlaista tyydytystä toisen mielen pahoittamisesta. 5. Saattaisin tykätä omasta lankakaupasta. 6. Aion tilata uudet farkut sovittamatta. Kunpa ne passaisivat, sillä olen tavattoman laiska lähettämään mitään takaisin. 7. Haluaisin lukea Susanna Alakosken uusimman kirjan ja äkkiä.

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Hieman toistoa postauksen aiheeseen liittyen: Blogissani on sinulle tunnustus:)

Esba kirjoitti...

Oih, kiitos! Nyt on vain se ongelma, että itse pistäisin kiitokset myös lähestulkoon ihan samoille blogeille ja niiden pitäjille :) Siis ehdottomasti myös sinulle. Teitin blogi ja sisustusta ja sitruunoita oli niitä ensimmäisiä blogeja, mitä tuli ihan ensimmäisenä luettua! Ja mukana ollaan edelleen.

inke / issues kirjoitti...

Kiiiiitos! :) Haluan antaa saman tunnustuksen takaisin myös sulle, olet kyllä sen ansainnut. Katsotaan, irtoaisko multa 7 seikkaa vielä blogin puolelle.. Kjhehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...