sunnuntai 1. elokuuta 2010

Syksy on vihreä

Kun kieppuu kolme päivää putkeen kotona kipuilevan lapsen kanssa, kerkiää katsella kotiakin sisustussilmällä. Olohuoneemme yksi seinä on mudanharmaa, kaunis ja rosoinen, mutta maalaan sen kuitenkin valkoiseksi. Jotenkin tuntuu, että tehosteseinä "lyhentää" tilaa, huone loppuu kuin kesken.


Seinäaatosten lisäksi olen viehättynyt vihreästä – muussakin kuin viherkasvimielessä. Tahdon 1) fiikuksen, 2) pari pilkullista tyynyä Tikausta ja 3) maalata vanhan wieniläistuolini. Siinäpä ne sitten. En tosin panisi pahakseni Nonoddin tarjoitintakaan.


Kertokaapa, minkä värinen teidän syksynne on.


My fall seems to be green. It takes a couple of pillows, some paint to an old chair plus a tray from a Finnish Nonodd.

6 kommenttia:

Cat's Meow kirjoitti...

meilläkin on vihreää -edelleen :)
Pääosin valkoista, harmaata ja puuta. mutta olen päällystyttänyt rokokoosohvan ja tuoleja omenanvihreällä sametilla, joten vihree on ja pysyy! Tosin sohvassa on nyt pellavanvärinen irtohuppu kun tyttö olis käyttänyt sohvaa nenän pyyhkimiseen. Sen voisi kai jo ottaa poiskin mutta tykkään siitä :D
Vihreetä on myös olkkarin yhden seinän tapetissa, tosin uudestaan en laittaisi, valkosta ja harmaata vaan seiniin kun kyllästyn muuten nopeasti. Sillon oisin tapetoinut kaikki seinät jos se ei olis ollut niin kallista hehe.

Riikka kirjoitti...

Olisikohan syksy keltainen, kun sitä on tehnyt mieli jo hetken. Oikein sellaista hehkuvaa keltaista.

RUMBO kirjoitti...

meillä on vihreää ollut jo kauan ja edelleen on ja tulee varmaan aina olemaankin. Nyt vihreän kaveriksi tuppaa tulemaan vähän sinistä, valkoista ja mustaa, joka on myös meillä sellainen joka ei kulumallakaan lähde pois.

Uuden talomme keittiö sai mm. vihreää kaapistoa ja saarekkeen laatikostot ovat vihreät, vessa ja kylpyhuone vihertävää laattaa. Bueno on vihreä!

heinis kirjoitti...

Minun syksystäni tulee oranssi<3:)

Riikka.S kirjoitti...

Syksyni on kaikkia maanläheisiä värejä.

Rakastuin tähän blogiin. Löysin sen me naiset-nettisivuilta sattumalta. Blogin nimi kuulosti houkuttelevalta, sellaiselta joka kiinnostaa minua.

Luin heti monta sivullista postauksia putkeen ja tämän viestin jälkeen jatkan. Laitan löytöni kirjanmerkkeihin, se on varma.

Spots kirjoitti...

cat's meow: mulla on sama homma seinien kanssa. kyllästyn alta aikayksikön. meillä on olohuoneessa kaunis, mudanharmaa seinä, mutta se saa ensi viikolla valkoista päällensä. lapsen huoneen keltaiset tapetit saanevat nekin siirtyä valkoisen maalin tieltä. ainakin jossakin vaiheessa. ehkä. ;-)

riikka: keltainen on ihana. sitä löytyy meiltäkin - tytön huoneesta liki liiankin kanssa. :-)

rumbo: vihreä on raikas mutta rauhoittava. mäkin tykkään.

heinis: mahtavaa! oranssi on väri, jota en osaa itse käyttää mutta josta pidän tavattomasti.

riikka.s: sama täällä, maanläheisiä niiden olla pitää. kiitos kauniista sanoistasi, olisi ilo saada sut vakiolukijaksi. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...