torstai 23. syyskuuta 2010

Blogikirppis vol. 3

Koti alkaa vihdoin ja viimein asettua uomiinsa, ja on aika luopua tarpeettomiksi syystä tai toisesta käyneistä kalusteista. Jos kiinnostut jostakin, kirjoita sähköpostia osoitteeseen mmmustatuntuu@gmail.com. Nouto Helsingin keskustasta ja mieluusti nopsasti. Tinkiäkin sopii!


Askon Pinna-tuoli, uusi. Mustaksi maalattua massiivikoivua. Ostin, kun oletin, että luovun vanhoista pinnatuoleistani, mutta enpä luopunutkaan. Tämä jäi siis vain nurkkiin pyörimään, mikä on hiton harmillista, sillä tällä tuolilla kelpaa totisesti istuskella! Tuolin ovh on 105 e, kirppishinta 65 e.


Iskun ihana musta Tuokio-sohvapöytä, uudenveroinen, asustanut meillä kolme kuukautta ja saisi asustaa jatkossakin, mikäli koti olisi vähän isompi. Massiivikoivua, korkeus 47 cm, syvyys 45 cm ja leveys 65 cm. Sohvapöydän ovh on 138 e, kirppishinta 70 e. MYYTY!


Ikean valkoinen PS-kaappi, ostettu helmikuussa, uudenveroinen. PS maksaa Ikeassa 79 e, kirppiksellä 35 e. MYYTY!


Ikean tamminen Malm-lipasto x 2, ostettu kaksi vuotta sitten mutta ollut käytössä vain reippaan vuoden. Pieniä pintanaarmuja, mutta ei mitään häiritsevää. Malm maksaa Ikeasssa 69 e, kirppiksellä 30 e per kipale.


Askon keinulammas, ostettu kaksi vuotta sitten. Priimakunnossa. Karvan voi pestä koneessa. Ovh 149 e, kirppishinta 35 e. Ja huomio, tämä kuva ei ole meiltä. ;-) MYYTY!


Meinasi unohtua. Viime vuoden heinäkuussa hankittu jatkettava Ikean Minnen-sänky sai väistyä uuden kerrossängyn tieltä. Hyvässä kunnossa, ovh 114 e, kirppiksellä 45 e. MYYTY!


Something for sale. And the lamb picture, it isn't from our place. ;-)

6 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Oi
tahtoisin kovasti ostaa tuon keinulampaan!!!!

Voiks sen varata mulle?

Spots kirjoitti...

ilman muuta. laita mulle vielä tarkemmin mailia. :-)

nelio kirjoitti...

voi, olen ollut aikeissa ostaa noita pinnoja kun pöytäkin on. vanhat pinnat alkavat hajoilla... saako tehdä alustavan varauksen?

Niina kirjoitti...

Heippa! Sänky kiinnoistaisi kovasti,laitoin sulle s-postia! :)

LILI kirjoitti...

Bääääää! Älköö päästäkö päkää pois!

Spots kirjoitti...

nelio: totta mooses se käy. laita mulle viestiä, jos olet yhä tuolin kannalla. ajattelin muutenkin kysyä j:ltä kuvauspäivää ensi viikolle. tuolihan tulisi sit samalla treelle. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...