keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Studio Toogood


Suunnittelutoimiston nimi pitää paikkaansa – kalusteet ovat too good to be true. Lontoon designviikoilla (ovat käynnissä tälläkin kellonlyömällä) lanseerattu Assemblage 1 -kokoelma kolahtaa meikäläiseen enemmän kuin mikään muu kalusteuutuus taikka -klassikko aikoihin. Lapiolta nimensä ja muotonsa lainannut Spade-lasipöytä kruunaisi unelmieni työtilan (joka olisi muutaman sadan neliön loft-studio, tietenkin), mutta Silo-kaapista olisin valmis ottamaan asuntolainan, jotta saisin kodin, jossa ei olisi laminaattilattiaa. Vaikka heti ja vaikka sellaisen, jota saisin maksella satavuotiaaksi saakka.


P.S. Kiitos Lotta Agatonille, jonka blogista Studio Toogood löytyi.


London-based Studio Toogood sets fire to the Latin phrase "nomen est omen". Assemblage 1 collection is pure perfectionism. I love the Silo cabinet. Just love. I wonder how much does it cost to ship a big cabinet from England to Finland... 

3 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Täällä kurkkaamassa piiiitkästä aikaa! Tosi kivalta näyttää ja palailen piakkoinen takaisin.

Tuo 101 ideaa täytyy ehdottomasti ostaa, heti tänään! Mukavaa päivää sulle!

eeva kirjoitti...

Moikka! Tuo kaappi näyttää munkin silmään aika lailla ihanalta! :)

Saanko muuten udella mistä teidän valkoinen "vohvelikankainen" päivääpeitto on peräisin? Tahtoisin samantyylisen itselleni, enkä oikein tiedä mistä etsiä!

Spots kirjoitti...

nonna: tervetuloa pitkästä aikaa! tuu toistekin. :-)

eeva: älä muuta viserrä, kaappi on ihana. meidän päiväpeitto on luhdan. tilasin hobbu hallista. meillä on niitä kaksi, kun toinen on koko ajan pesussa. ;-) täytyy sanoa, että peite vain paranee iän ja pesujen myötä! suosittelen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...