lauantai 30. lokakuuta 2010

Kaksi vuotta

Kirjoitin blogiini ensi kerran kaksi vuotta sitten. Asiaa pitänee juhlistaa jotenkin. Ombrellino-arvonta avasi juhlaviikon oivasti – kiitokset kymmenistä vastauksista! Muistakaa, että voitte vastata vielä ensi keskiviikkoon saakka. Toinen kilpa kolkuttelee jo oven takana, jos vain kerkiän, pykään sen tänään eetteriin. Palkinto alkaa v:llä ja on kertakaikkisen mahtava. Siippani kyseli, raakkaanko hänet kilvasta, jos hän osallistuu siihen. Raakkaan, valitettavasti. Mutta tämä paljastanee, että palkinto puhuttelee myös miehiä. ;-)


Weekdaycarnival oli taas täydentänyt kauppansa valikoimaa. Taidan klikata ostoskoriini Neljätoista-nimeä kantavan teoksen. Yhdeksän meillä jo onkin. Ja Kahdeksan. Tämän kuvan Weekdaycarnival kuvasi meidän makuu- ja olohuonekompleksissamme. Se on kutakuinkin ainoa edes jossakin määrin laaja kuva kodistamme.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin päästä Ombrellinoon netti ostoksille, mutta sivut eivät toimi :(

Spots kirjoitti...

totta, mäkin koetin. siellä on ehkä jokin huoltotoimenpide tms. meneillään. ilmoittelen heti ombrellinolaisille.

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiitos!
Nyt kauppa toimi ja joululahja-asiat on kunnossa :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mukava nähdä kuvia olohuone+makuuhuone yhdistelmästänne. Meille saattaa tulla samantyyppinen ratkaisu ja olisi kiva saada vinkkejä ja ideoita miten sen saisi tehtyä tyylillä!

Kiitos mahtavasta blogista!

t.vakituinen virailija

Spots kirjoitti...

anonyymi: mullakin on sellainen kutka, että joululahjani löytyvät suureksi osaksi ombrellinosta. oman pienen lisäksi sukuun on kertynyt lapsi jos toinenkin.

vakituinen vierailija: tiedä sitten, onko tämäkään tyylillä tehty, mutta lupaan kuvia pikkuhiljaa sieltä täältä. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...