sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Sängynvierustan String

Yksi Stringeistämme killuttelee sängynvierustalla, ikkunan likellä. Pidän pähkinäpuusta ja valkoisista päädyistä. Taitaa olla suosikkini Pocket-kavalkadista.

Ylimmällä hyllyllä on keraaminen, valkoinen vaasi, jota koristavat keltaiset kuivahtaneet karahkat.

Ylähyllyllä ovat myös Kotonadesignin pikkuinen liitu-/magneettitaulu, Hilda Grahnatin kehystetty kortti ja ystävän tekemä taulu, jonka saimme häälahjaksi ja jota koristaa muinainen kivettynyt olio, kaunis kuin mikä.

Keskimmäisellä hyllyllä on kortteja, kirjoja ja Aarikan vanha purkki. Kirjat vaihtuvat sitä mukaa, kun saan niitä luetuksi. Kolme hyllyssä paraikaa pönöttävää ovat pönöttäneet siinä kuukausia...

Alimmalla on Block. Kutakuinkin joka kodin Block, mikä ei hetkauta hiventäkään, sillä sitä parempaa joulutunnelmanluojaa saa hakea. Valaisimen vieressä on Ainon Majasta matkannut arvontavoitto, pöllöhullun paras ystävä.

Ja ai niin – Maia ja videokamera löysivät toisensa. Sain paketin perjantaina postiin. :-)

One of our String Pockets lies besides our bed. The one with the walnut shelves is my favourite. This is how it looks today. 

9 kommenttia:

nelio kirjoitti...

on se kyllä niin kaunis!

RUMBO kirjoitti...

kaunis on.kumpa saisin pian oman valkoisen Stringin kiinni seinään.

Spots kirjoitti...

kiits kummallekin. nelio, tsekkaapa fb:si - tuli juuri yksi aatos mieleen.

Hanna kirjoitti...

Stringit on ihania, jokaisella eri näköisiä. Tykkään tuosta sinun hyllystäsi kovin, pöllö aiheuttaa kateutta ja minäkinhaluan-fiilistä.

Itse siivoan eteisessä nököttävän Stringin joka viikko, kun siitä tuppaa tulemaan kuittien, avainten, huulirasvojen, korujen ja hansikkaiden laskualusta.

Spots kirjoitti...

hanna: jepulis, jokaisella omansa. sienan huoneen musta string näyttää ihan toisenlaiselta, ja saapa nähdä, millaisen ulkomuodon tuo yksi saa, kunhan saan sen seinälle. eteinen on kyllä vaarallinen paikka laskualustoille: niitä saa olla siivoilemassa kaiken aikaa. meillä on onneksi vain sellainen pikkuinen hylly, se pyyhkäisee sekunnissa. mutta sen hyllyn päällä olevasta rasiasta ei ota selvää erkkikään... ;-)

Niina kirjoitti...

String on nyt pop. Joka toisessa sisustuslehdessä on myös näkynyt syksyn mittaan tämä klassikko. Se sopisi minunkin tyyliini, olen ihastunut keveän tuntuisiin huonekaluihin.

Spots kirjoitti...

niina: niinhän se on. on ollut jo kauan. mä ostin ensimmäisen pari vuotta sitten mutta kadehdin kovasti mieheni veljen string-hyllyjä ja -kaappeja - ihan aitoja ja alkuperäisiä sieltä vuosikymmenten takaa.

hr kirjoitti...

Meikäläinenkin haaveilee omasta Stringistä - onhan se tajuttoman kaunis ja vaikuttaa myös käytännölliseltä! Mutta mistä olet hankkinut hyllysi?

Kiva kun löysit myös blogini, täälläkin on niin ihanaa! :)

Spots kirjoitti...

hr: se on käytännöllinen, juuri passelia, pienehkö kokoa. seuraava pääsee köökkiin säilömään astioita. mä ostin ekan stringini pietarsaarelaisesta mistosta, lähettävät niitä postitse kaikkialle suomeen, www.misto.fi. nuo seuraavat onkin roudattu ruotsin design torgetilta. ne ovat siellä muutaman kympin halvempia kuin suomessa. ja kiitos samoin, ihanaa on sielläkin! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...