maanantai 27. joulukuuta 2010

Ei maltaita

Eteistämme valaisee Clas Ohlsonin työmaavalaisin tai jokin sellainen. Maksoi kaikkea muuta kuin maltaita, muistaakseni alta 15 euroa. Se saa roikkua paikoillaan, kunnes keksin, millaisen valaisimen  tahdon. Ehdokkaita on liiankin kanssa – pitäisi päästä vähän mallailemaan. Vaikka hyvin toimii tämäkin.

(Testailen muuten vähän suurempaa kuvakokoa. Toimiiko se?)

We have a Clas Ohlson lamp in our hall. It's not ment to be hung to the ceiling, but who cares? ;-) It can stay as long as I find a proper one. I don't mind if it takes months, this one works just perfectly.

9 kommenttia:

Katalaiina kirjoitti...

Hauskasti ripustettu! Meiltä löytyy sama valaisin mutta se ei ole käytössä koska katkaisijan puute tuntuu niin hankalalta. Ei tuohon uskalla itse asentaakaan.

Nanna kirjoitti...

Tosi hieno, hauskasti laitettu. Sopii hyvin tuohon :)

Saija kirjoitti...

Valaisin on mainio ja uusi kuvakokokin toimii oikein hyvin ainakin minun koneella! :) Olen miettinyt kanssa että jokohan sitä osaisi suurentaa kuvien kokoa ja jopa tehdä ihan oman bannerin...hmm, pitänee tässä joululomalla vielä harjoitella. :)

Vanilja kirjoitti...

Tuollaiset valaisemat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan kivannäköisiä. Tykkään blogisi kuvista, joten isompi kuvakoko ilahduttaa kyllä. :)

RuusuLiisa kirjoitti...

Great!
Kuvakoko toimii loistavasti.

Ja sorry beibe kun en ole edes kiitosviestiä ehtinyt laittaa - ihan tillintallin olin pyhät. Mutta kiitos - aivan mielettömän upean yllärin lähetit (kun ei nyt olis tarvinnut kuitenkaan mitään tollasta ja nyt mulle tuli angstit kun se mun oli niin höhlä..)! kiitoskiitoskiitos. Ja kyllä - ps.suunnitelma pidetään voimassa!

Kotilo kirjoitti...

Hauska idea!!

Spots kirjoitti...

katalaiina: meillä on toinen samanlainen, joka pötköttää takanreunustalla. kelpo paikka sekin. :-) ja johto kulkee lattianrajan töpseliin.

nanna: juu, se on aika passeli paikkaansa. eikä tuo johdon tunkeminen pistorasiaan ota edes koville. menee siinä samalla kuin napsauttaisi valonkatkaisijasta.

saija: kiitos. tuo kuvakoon suurentaminen on ihan simppeliä, jos käytössäsi on uudet blogger-asetukset. sieltä voit valkata koon erittäin iso tai jotakin siihen suuntaan. :-) mä mietin aina banneria mutta tulen aina siihen tulokseen, että jatkan ilman. ehkä vielä jonakin päivänä, kunhan keksin kyllin simppelin mutta sellaisen, jossa olisi jokin juju.

vanilja: kiitos. mä vähän varioin tuon kuvakoon kanssa. nyt tuli taas hitusen pienempää. :-)

ruusuliisa: hyvä, hyvä, että toimii. mun omalla näytölläni kuva on melkeinpä liian iso, mutta väliäkös tuolla. ;-) kiitos pöllöstä (kas kummaa, kuinkas sattuikaan, hih), sain sen tänään. se on aivan ihana!!! ja huippua, että suunnitelma on voimassa. can't wait!

kotilo: hauska ja halpa. :-)

Sort of Pink kirjoitti...

Toimii näin oikein kivasti! Voisin ehkä itsekin harkita tuon lampun siirtämistä parvekkeelta sisätiloihin =) Ja isommat kuvat on buenot!

Spots kirjoitti...

sort of pink: kiitos. :-) täytyy vähän venkslailla vielä kuvien kanssa. tuntuu, että kaikki eivät ole edukseen suurina. ;-) ja saahan nuo onneksi klikkaamalla suuremmaksi. sun täytyy muuten tulla joskus meidän ompeluseuraan! mä aina ihastelen sun tekemisiäsi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...