torstai 20. tammikuuta 2011

The Sopranos -fanille

The Sopranos on The Wiren ohella televisiosarjoista paras. Etenkin ensiksi mainitun kanssa on tihrustettu porua kerta jos toinenkin. Kahlasin kaikki tuotantokaudet, senkin mokoman, joka näytettiin samaan aikaan Mullan alla -sarjan kanssa (joka sekin lukeutuu lempisarjoihini). Siinäpä vasta viisas teko Maikkarilta ja Neloselta.

Nyt, kun Tonyn, Carmelan, Christopherin ja etenkin Silvio Danten edesottamuksista on vuosia, palasin sarjan alkulähteille. Sehän on täyttä timanttia alusta pitäen! Yhdessä jaksossa seikkaili Sockmonkey, jota en saa mielestäni. En etenkään nyt, kun löysin sen Ombrellinosta. Lienee pakko hyödyntää tammikuinen alennuskoodi ja lahjoa itseään apinalla.

6 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Joo koukussa olin minäkin Sopranokseen silloin alussa. Toivoin joulupukilta jopa Sopranos-keittokirjaa lahjaksi :D No kirjana hyvä vaikken sieltä ole mitään kokkaillutkaan.

Spots kirjoitti...

mullakin on se kirja. sitä on ihana ihan vain selaillakin. :-) kannattaa ottaa sarja uudelleen katsottavaksi. on se vain ykkönen!

Lili kirjoitti...

The Wire on kyllä kautta aikojen paras. Ehdottomasti.

Spots kirjoitti...

Mä en osaa päättää, onko se Sopranos vaiko Wire. Mulla on kyllä tavaton viha-rakkaussuhde Tony Sopranoon. Että kai mä lopulta sen puoleen kallistun. Vaikka ei Jimmy McNultyssakaan vikaa ole. Eikä etenkään Omarissa!!! P.S. Lili, lähde joskus kahville keskustelemaan vaikka telkkarista. :-)

Lili kirjoitti...

Oi Omar! Mä kuulun johonkin Omar-faniryhmäänkin Facebookissa. Joo, kaffelle kyl joskus!!!

Spots kirjoitti...

mäkin kuulun omar-faniryhmään! tietty! kaffe on hyvä, pistän sulle mailia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...