keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Fiiliksissä Fermistä

Ferm Living ei pettäne ikinä. Kevään ja kesän kokoelma on täynnä jos jonkinlaisia kauneuksia – oletan, että pääsen hiplailemaan ainakin joitakin kotikatumme kaupassa.

Tätä kuvaa katsellessani tajusin tykkääväni murretuista pastelleista ja tunkkaisista sävyistä. Tekevät hyvää kaiken mustan, valkoisen ja ruskean keskellä.

Ja tätä kuvaa katsellessani meikäläläisessä heräsi symmetriaa rakastava sisustaja, joka saattaa hyvinkin saksia salmiakkiruutuja Sienansa seinille. Tai sitten ei. Olen tavattoman tarkka järjestyksestä, mutta seinillä olevat kuviot saavat mieluummin kurvailla kuinka sattuu kuin olla timmissä trimmissä.

Ja nyt on aika lopettaa jonninjoutavat jorinat ja painua pehkuihin. Pahoittelen postaustahtiani: on taas se aika vuodesta, kun työ vie kutakuinkin kaiken aikani, seuraa kotiinkin. Tulkaa joku raahaamaan minut neulomaan...

I'm starting to be sure that Ferm Living doesn't disappoint you. Ever. I once again adore the latest collection – which is rather inspiring. I for instance realized that I like a bit muddy pastel colors. They do lift up the otherwise black and white home of ours. I suppose I have to do some re-decorating... :-)

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...