lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pakon sanelemaa

Kaivoin tunti pari sitten järkkärini kaapinperukoilta ja ajattelin kuvata sattumanvaraisia asioita kotoa. Ainakin kaljupäistä koiraamme. Otin yhden kuvan – ja akku simahti. Kulutin hetken ja toisenkin pokkarini etsimiseen. Koetin ottaa kuvan, mutta akku simahti sillä sekunnilla, kun sain kojeen auki.

Tyydyin iPhoneen ja hömelöön Hipstamaticiin. Pitäisi etsiä jokin kekseliäämpi sovellus.


Meillä on keskeneräistä, jonkinlainen siirtymäkausi. PS:n paikalle tulee työpiste: pukkijalkojen päällä lepäävä, valkoisella maalattu tai jotakin vanerilevy ja pari String Pocketia. Ja tuoliksi joko Hayn Ru tai About a Chair. Ehkä jälkimmäinen, jota – ylläripylläri – olen kuolannut Armaksen ikkunan takana.


Arkistokaapit pitäisi vihdoin ja viimein hiekkapuhalluttaa valkoisiksi ja etsiä kattovalaisin. Vaikka tuossa asunnon alkuperäisessä on jotakin viehättävän vetoavaa.

Some snapshots taken with Hipstamatic, since none of my real cameras dad any battery left. Our place is in the middle of something. Waiting for a little office & sewing place.

4 kommenttia:

mp kirjoitti...

Tuo kattolamppu on AIVAN HUIPPU! En luopuisi siitä mistään hinnasta ja jos se sopii sisustukseen, se on tosi pop ja jos taas ei, se varmasti antaa eri tyylisenä ja eri aikakauden esineena vähän särmää kokonaisuuteen. Älä luovu sitä ja jos luovut, muista sitten että varoitin! (kun kadut, että luovuit)

RuusuLiisa kirjoitti...

Hih..miksi hurttanen on kalju? :D
Stylet kuvat!

Netta kirjoitti...

Haa, mulla on menossa lamppujenvaihtoviikot. Tai "viikot". Jalkalampulle olisi tilausta ja kaksi kattolamppua pitäisi laittaa vaihtoon. Mutta kun ei osaa päättää...

Pakko sanoa, mutta jos tuosta lampusta päätät luopua, niin täällä ehdottomasti potentiaalinen ostaja!

Spots kirjoitti...

mp: no sitähän se onkin! ja juuri kirjaamistasi syistä. mulla on sille yksi vaihtoehto, mutta koska se maksaa maltaita, tuo jää killumaan tuohon. eteis-keittiökompleksi onkin sitten asia erikseen - ja sienan huone. muuton unfold kahden tai kolmen ryppäänä voisi olla mukava.

ruusuliisa: pientä trimmiä... ;-) päälaki paistaa. tänään yksi rouva tuumasi aamulenkillä miehelleen, että "onpa siinä hirveän ruma koira". en sitten viitsinyt kommentoida naisen kehittymätöntä silmää kauneudelle. ;-)

netta: valaisinten kanssa on tajuttoman vaikeaa. niitä on aivan liiaksi, ja koko ajan tulee uusia ihanuuksia. tsemppiä sinne, kerro, jos löydät jonkin sopivan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...